Comportament de AUTOBAZA la CTP. Cum trateaza controlorii lui Liviu Neag strainii: cu imbranceli si injuraturi

Comentarii

gogu

09.01.2016 11:54

Saracii unguri, daca n-as fi trait cu ei si intre ei, parca as crede aberatiile unei ne...tute. Apropo' in Cluj nu sunt controlori de natie romana care sa stie ungureste. Nici unul! Sunt desigur controlori care stiu ungureste pentru ca sunt maghiari  de etnie sau din familii mixte. Sunt sigur(SIGUR) ca un etnic maghiar sau un etnic mixt nu se comporta asa cu "fratii si surorile". Numai in cazul in care vreo jigodie vrea sa "fenteze" facandu-se ca nu cunoaste limba romana. Pentru ei, maghiarii de buna credinta si cei care sunt din familii mixte, starpiturile care "se fac ca nu stiu romaneste' e suprema injurie. Am avut si eu de a face cu starpituri din astea pe vremea in care lucram la stat (cu posteriorul pe scaun). Sa le vezi cand le prinzi cu matza in sac si e "pe plangere penala", cum isi amintesc subit romana. Si mama, mama ce bine vorbesc. Multi romani neaosi, sa se ascunda...

Balint Norbert

09.01.2016 12:13

Daca nu-si pot lua bilet ,controlorii sunt obligati sa aiba la ei bilet ;) si pot cumpara de la ei.daca nu dau nu au ce sa-ti faca :)

cib2

10.01.2016 19:19

povesti de adormit copii.

Rapan letitia

09.01.2016 20:14

DA ! Recunosc si eu sus si tare ,ca avem niste cotrolori (nu toti), care au mare nevoie de educatie profesionala si sociala. 

simi

24.01.2016 13:34

Numai la noi se practica asa ceva.Peste tot in Europa controlorii au uniforma cu ecuson in piept si daca te gaseste fara bilet iti vinde el bilet cu un preet mai mare. Asa ar fii civilizat nu sa te trateze ca pe un hot poate din n motive nu ai reusit sa-ti procuri bilet. Domnule BOC fa bine si ia masuri daca tot vreti un Cluj European civilizati controlorii.

Adauga comentariu