Competitia organizata de AJF Cluj este ILEGALA! Condamnatul penal Maja a organizat de capul lui mini-campionatul, fara sa il treaca in Comitetul Executiv! Se va lasa cu plangeri penale! SOC: un membru al C-Ex, Paul Pintilie, si-a dat ieri demisia!

Apar date cutremuratoare despre aspectele ilegale și neconforme cu statutul AJF constatate în desfășurarea turneului de desemnare a reprezentantei județului Cluj la Barajul de promovare-retrogradare din Liga 3, ediția 2020/2021.

Cel mai grav aspect, care face totodată imposibilă omologarea rezultatelor în Comitetul executiv, este acela că vicepreședintele AJF Cluj, domnul Ioan Maja, a ascuns competitoarelor faptul că această competiție nu este organizată în conconcordanță cu statutul AJF Cluj. Astfel, articolul 40 din Statutul AJF specifică în atribuțiile Comitetului Executiv :

a) aprobă Regulamente și alte acte normative privind activitatea fotbalistică din județul Cluj cu excepția celor din competența Adunării Generale
b) aprobă calendarul acțiunilor sportive județene/municipale de fotbal, cu respectarea calendarului competițional al FRF.”

Organizarea unei competiții fără respectarea acestor obligații (regulamentul si calendarul nu au fost stabilite nici măcar printr-o hotarâre a Comitetului de Urgență) nu poate face obiectul unei validări ulterioare a rezultatelor în Comitetul Executiv fără ca membrii comitetului să devină complici la încălcarea Statutului și Regulamentelor AJF Cluj.

Astazi, se va intruni Comitetul Executiv al AJF Cluj si se va lasa cu mare scandal. Fiindca cei ce vor vota o posibila omologare a rezultatelor devin complici cu Ioan Maja in demersul sau ilegal.

 

Paul Pintilie, reprezentantul cluburilor in Liga a 4-a si-a dat demisia ieri

 

Haosul din AJF Cluj si mai ales furaciunea de vineri facuta de Ioan Maja, care a oprit ilegal meciul dintre Viitorul si FC Victoria la 3-3 a avut un efect teribil asupra membrilor Comitetului Executiv. Nedorind sa isi asume eventuale consecinte penale, reprezentantul cluburilor din Liga 4 in Comitetul Executiv, Paul Pinitilie, si-a dat ieri demisia! 

Liviu Alexa, patronul echipei FC Victoria Cluj, spune:

"Organizarea competiției s-a făcut prin decizii nejustificate și nestatutare ale forului organizator. Astfel, au fost înscrise în competiție echipe din divizii inferioare (AMEFA și Academia de Fotbal Florești) în dauna altor cluburi din Liga a 4-a. De exemplu, a fost ignorată adresa nr. 2021154/ 17. 03.2021 prin care clubul FC Someș Dej ”solicita să luați act și să dispuneți în consecință de disponibilitatea clubului nostru de a participa la orice formă de competiție pe care AJF Cluj o organizează aferent sezonului 2020/2021”

Noi cerem Comitetului Executiv să ia act de aspectele semnalate și să nu omologheze rezultatele turneului de la Cluj, desfășurat cu încălcarea Statutului și regulamentelor AJF Cluj. Vom acționa mai departe pe cale sportivă și penală împotriva domnului Ioan Maja pentru grave prejudicii aduse clubului nostru și sper că, informându-se și verificând temeiul sesizării noastre, membrii cinstiti din Comitetul Executiv vor refuza să devina complici la o faptă cu implicații penale. Aici, la membri cinstiti, nu il includ pe domnul Marc, presedintele AJF Cluj si catelusul lui Maja, care isi risca pensia pentru rahaturile facuite de Maja, cancerul fotbalului clujean.

Un ultim avertisment catre membrii Comitetului Executiv: vedeti ca Maja in toamna anului trecut a fost condamnat la inchisoare 10 luni in prima instanta pentru falsuri in obtinerea de fonduri nerambursabile din banul public de la Primaria Floresti si a scapat de parnaie recunoscandu-si vinovatia. Nu va bazati, dragi membri ai Comitetului Executiv, ca voua nu vi se poate intampla asa ceva, fiindca mai suntem si noi aici, mai e si Legea. Vreti sa aveti cazier pentru porcariile lui Maja?", intreaba Alexa.

 

Adauga comentariu