Compania Bosch vine cu replica, după ce un colaborator a descoperit mizerie în cantina fabricii din Jucu


Compania Bosch a răspuns solicitării trimsie de către NCN TV și Ziar de Cluj cu privire la mizeria din cantina fabricii din Cluj. Replica vine după ce un angajat care lucrează la o firmă ce prestează servicii pentru compania Bosch a găsit în cantina fabricii din Jucu excremente de pasăre și muște în pahare, după care i-a fost interzis accesul în fabrică pentru faptul că a făcut o plângere la DSP.

”Compania Bosch acordă o importanță deosebită asigurării unui mediu de lucru optim, sub toate aspectele, astfel încât angajații să își desfăsoare activitatea în cele mai bune condiții.
În legătură cu incidentul semnalat de dl Cătălin Badiu, am dori în primul rând să ne cerem scuze față de acesta și față de angajații fabricii Bosch din Cluj, pentru situația întâmpinată.
La data evenimentului, a avut loc o curățenie de amploare în incinta cantinei, operațiune care s-a realizat printr-un furnizor extern. În timpul curățeniei, mesele au fost depozitate pe teresa cantinei.
La momentul reintroducerii meselor în cantină, personalul furnizorilor noștri pentru mentenanță și curățenie nu au observat că o masă prezenta urme de murdărie și, implicit, nu au acționat pentru curățarea acesteia. Acest eveniment este unul izolat, iar conducerea fabricii se asigură să nu mai existe situații similare.
În cadrul fabricii Bosch s-a pornit o investigație internă pentru a determina circumstanțele evenimentului, vom lua măsurile care se impun în acest caz și de asemenea îl vom contacta pe dl Cătălin Badiu pentru a clarifica situația”,
se arată în comunicatul transmis de conducerea fabricii Bosch din Jucu.

În ceea ce privește mizeria din fabrică, DSP s-a deplasat în cursul zilei de joi pentru o inspecție la fabrica Bosch. 
”Echipa a fost la fata locului, a  constatat anumite deficiențe pentru care s-au impus termene de remediere și s-a aplicat și o sancțiune contravențională”, a declarat Mihai Moisescu, director DSP Cluj.

 

sursa foto: campuscluj.ro

Adauga comentariu