Comisia din Consiliul Judetean care il ancheteaza pe Dan Tamas taraganeaza rezultatul anchetei interne

Comentarii

Sergiu

03.10.2014 19:30

SESIZAȚI Parchetul ! altfel sunteți părtași toată comisia cu acest MARE INFRACTOR - Tămaș ! Nu ascundeți fapte penale grave !

handicarpati

03.10.2014 22:22

Si ulterior scandalului voi ziaristii ati tacut malc.Cate angajari pentru PSD nu s-au facut.Cum firma de constructii, protejata a lui Tamas, ia pe direct contracte grase.Iubita vicelui de la TSD a fost adusa de la Chinteni,Vamosa e mare sefa in locul caldut al lui Tamas,Nanasu lui Curticiu (Michelangelo)uns sef,Doctorita de la handicap copii a facut ce a vrut,si acum e sefa.Incompetentu de Kuli viitor director la handicapati se plimba in tari straine.Cum stau unii pensionari pe functii desi nu mai au voie.Si se mai aude ca vine Ponta sa taie panglici pe proiectele lui Tise.etc, etc, etcAti pornit un razboi si ati bagat capu in nisipRusine domnilor ziaristi.

Asa

05.10.2014 00:00

Da, ai perfecta dreptate!!! Tamasica p@ula mica face si acum foarte multe ilegalitati!!! Domnilor ziaristi, trebuia sa mai cercetati putin... Nici acum nu-i prea tarziu!!! Mai aruncati un ochi  si in Gavroche sa vedeti la ce pret s-au achizitionat unele chestii si care este pretul lor real... Si ia mai intrebati copii de acolo cate biciclete au avut si in doar cateva zile cate au mai ramas... Si multe multe altele ce s-au mai "realizat" DUPA ce ati scris articolele despre Directie. Da ii si normal ca pe jegu asta il doare drept in organ daca vede ca ii lasat in pace, nu mai zice nimeni nimic

Ziar de Cluj=RA...

04.10.2014 14:30

Tineti minte 3 cuvinte:Victor Ponta,Presedinte!Kuli faci ce faci si iar esti vedeta.

frustrari

04.10.2014 15:50

Scolile se fac la tmp. Frustrările te urmăresc din umbra handi. In viata totul se plăteste, inclusiv prostia ta de suburbană.

o

05.10.2014 07:55

concursuri de sefi cu rezultat stiut., o sa fie in Directie in aceasta luna.Pe tamas il doare la bascheti de voi!

bakkk

06.10.2014 11:56

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Adauga comentariu