Comisia din Consiliul Judetean care il ancheteaza pe Dan Tamas a ajuns la o rezolutie: sa se faca audit general la DGASPC!

Comisia care trebuia sa analizeze comportamentul sefului DGASPC, Daniel Tamas, a ajuns, in final, la niste concluzii. Dupa mai bine de doua luni de dezbateri, consilierii judeteni au facut trei propuneri: sa fie sesizate colegiul de conducere al DGASPC si ANPDCA si sa se faca un audit general in institutie.

“Noi am facut patru propuneri. Am considerat ca exista probleme care trebuie sa fie luate in considerare si sa fie verificate de catre institutiile care au atributii in sensul acesta. Am propus executivului sa fie sesizat colegiul de conducere al Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului, pentru ca au atributii de verificare a activitatii DGASPC. Am solicitat executivului sa dispuna un audit general, deci pe toata activitatea DGASPC, de la partea de management la cea financiara. Am mai solicitat sa fie sesizata  si Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie cu privire la relatiile care au fost sesizate intre director si copii. Sa trimita ANPDCA corpul de control si sa verifice toate aspectele de genul acesta”, a declarat Calin Tuluc, seful comisiei de sanatate, asistenta sociala, tineret si sport a Consiliului Judetean Cluj.

Recomandarea lor finala e ca, in masura in care se observa deficiente, executivul sa ia toate masurile pentru valorificarea acestor deficiente si sa ia masurile legale pentru tragerea la raspundere a celor vinovati.

Comentarii

NASUL

13.10.2014 20:24

voi sunteti normali???? Colegiul e format din toti sefii de centre si sefi de servicii subordonatii lui Tamas!!!! Cum o sa-l controleze sau judece??/ rasul curcilor sau cum se ingroapa o .....mizerie!!

Rolo

14.10.2014 09:22

Chiar in halu' asta va bateti joc de oameni "stimati" cacaciosi din CJ????? Nu va crapa obrazu'??? Cu cat v-a platit lungau asta de tamas, ha?? Mi scarba de tot ce se poate intampla in tara asta!!! Leprelor!!!

,,

14.10.2014 10:29

voi tot vorbiti si directorul isi face ,,concursurile,, isi pune oamenii in posturi de sefi si isi continua afacerile. la fel ca la toate concursurile intra cine trebuie!

Adauga comentariu