Comisarul european Corina Crețu, răspuns bâlbâit în legătură cu scandalul momentului Dragnea-Firea

Asaltul primăriței Gabriela Vrânceanu Firea la conducerea PSD avea nevoie de un argument sau cel puțin de o scuză însemnată, astfel încât atacmediatic inițiat de aceasta să nu fie unul deșănțat și fără temei la vârful PSD. În timpul CEx, Gabriela Vrânceanu Firea a susținut că supărarea la adresa partidului i s-a accentuat în momentul în care Corina Crețu, europarlamentar de Cluj și comisar european, i-ar fi arătat câteva SMS-uri primite de la preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Junker, în care acesta făcea reproșuri vis a vis de evenimentele din 10 august.

Dacă este cert că Gabriela Firea nu minte, la fel de sigur este că europarlamentarul Corina Crețu a greșit flagrant, din punct de vedere politic, alegând să-i arate mesajele primite de la un înalt oficial din Bruxelles, nu președintelui de partid, Liviu Dragnea, ci unui primar, chiar dacă unui Primar General, precum Gabriela Firea. 

Apropiată de Ioan Rus, care și-a anunțat recent susținerea pentru noul partid a lui Victor Ponta, PSD-ista a fost întrebată astăzi de Ziar de Hunedoara de ce a ales să încalce ierarhia de partid și de ce i-a arătat acele mesaje Gabrielei Firea și nu lui Liviu Dragnea. 

Corina Crețu s-a bâlbâit și a oferit un răspuns plat, vizibil surprinsă de întrebare:

„Eu am un dialog constant cu absolut toată lumea... N-am transmis mesaje... Vorbesc și cu doamna primar general și cu domnul președinte al Camerei, am vorbit și cu doamna prim-ministru, deci... Eu nu aș vrea nici să confirm, nici să infirm ceea ce mă întrebați dumneavoastră, pentru că eu nu sunt actor nici în această dezbatere, nici în această dispută. 

PSD e un partid mare, a știut să treacă întotdeauna peste tensiuni. Chiar nu aș vrea să opresc această acțiune atât de importantă pentru Valea Jiului, pentru oamenii săraci, cu aceste dispute care nu sunt ale mele”, a declarat Corina Crețu.

 

 

sursa foto: ziardehunedoara.ro

Adauga comentariu