Comandă bunătățile La Casa de sărbători!

La Casa a luat naștere dintr-o idee simplă: să ofere o pâine caldă, pregătită cu grijă și atenție, la fel ca și acasă. Lumea din jur s-a schimbat și, odată cu ea, și misiunea noastră. Azi suntem cu toții pe fugă și uităm lucrurile simple care ne aduceau bucurie. Iar în acest dor, La Casa își dorește sa fie locul în care oricine se poate regăsi. Panificație, brutărie, cofetărie, restaurante și delivery.

Aceasta e misiunea brandului La Casa, o promisiune caldă și sinceră că vom fi alături de voi, în orice moment din viața voastră, de fiecare dată când veți avea nevoie de noi. Tocmai de aceea, în prag de sărbători, vă invităm să petreceți mai mult timp cu familia și prietenii, creând amintiri care să vă fie alături o viață întreagă, în detrimentul orelor lungi și istovitoare, petrecute în bucătărie. Crăciunul acesta poate să fie despre suflet, căci de mâncarea gustoasă, proaspătă și delicioasă, ne ocupăm noi, cu cel mai mare drag!

Astfel, vă așteptăm cu mare drag în locațiile noastre pentru a comanda bunătăți dulci sau sărate pentru sărbători! Mai mult, pentru a salva timp, puteți comanda și online preparate pregătite din cele mai bune ingrediente.

Prăjiturile asortate ( 55 lei/ platou) sunt o alegere foarte bună atunci când aștepți musafiri, căci fiecare va găsi ceva gustos, pe placul lui. La fel cum e și platou prăjituri La Casa (60 lei, 1 kg) ce conține: prăjitura Bounty; miniamandină, brownies cu ciocolată sau minicarrot cake. Ce ar fi sărbătorile fără cozonac proaspăt și pufos? Nu știm și nici nu vrem să aflați! Tocmai de aceea, ne-am pregătit cu cozonaci cu mac, cu nucă, cu rahat, gata de pus pe masă și savurat.

Pentru serile cu vin fiert fiert și colinde, am pregătit covrigei cu caș saleuri cu chimen și alte ronțăieli delicioase, care să vă țină companie. Alte variante delicioase pe care vi le propunem pentru sărbători sunt coșulețele cu gem sau caise, caserola de prăjituri albinița sau felii de nucă, Snikers sau Bounty sau platouri de mini-patiserie, perfecte pentru musafiri și gazde!

Ne-am gândit evident și la cei mici când am creat Platoul Kids Party (60 lei, 1 kg), platou ce conține următoarele prăjituri: minimuffins cu ciocolată, minimuffins cu vanilie, minitarte cu fructe, minibroscuțe, minieclere, toate pregătite din ingrediente atent alese și pregătite cu dragoste și pricepere de maeștri noștri cofetari.

Ne-am pregătit cu mare drag și cu platouri sărate, iar oferta noastră este generoasă și pe toate gusturile! Astfel, veți putea alege Platoul Maestro (120 lei, potrivit pentru 4-5 persoane, având 1200 g), Platoul Festiv (120 lei, potrivit pentru 4-5 persoane, având 1200 g), sau chiar Platoul vegan (120 lei, potrivit pentru 4-5 persoane, având 1200 g) sau Platoul lacto-vegetarian (120 lei, potrivit pentru 4-5 persoane, având 1200 g). Aceste platouri conțin atât produse tradiționale cum ar fi doboșul cu șuncă și cașcaval, chifteluțe cu susan sau gujoane din piept de pui dar și produse moderne, care impresionează prin aspect și încântă simțurile cum ar fi vol au vent au guacamole sau terină de curcan cu fructe uscate. Pentru pasionații de vin și nu numai, am pregătit un platou special, cu o selecție de brânzeturi fine iar pentru cei mici veți putea comanda Platoul aperitive junior (115 lei, potrivit pentru 4-5 persoane, având 1100 g)

Vă invităm așadar în magazinele noastre să descoperiți oferta noastră completă de sărbători sau puteți comanda online tot ce vă poftește inima, simplu, rapid și eficient, cât ai spune... sărbători fericite și gustoase!

La Casa. Acasă când nu ești acasă!

Adauga comentariu