Colonia BORHANCI se transformă în zonă verde: „Un PARC pe o suprafață de 75 de hectare”

Primarul Emil Boc continuă să facă dezvăluiri privind dezvoltarea Clujului Verde. Potrivit edilului, zona coloniei Borhanci va deveni un spațiu verde de peste 70 ha. 

„Sigur. 

Este prevăzut și parc – se face și în Bună Ziua un nou parc – mai vine parcul din Borhanci pe o suprafață de 70 de hectare aproape, din care puține sînt pentru Centrul de Excelență împotriva Cancerului, pentru școală și pentru grădiniță. 

Dar în rest este parc acolo.

Repet, un parc pe o suprafață de 75 ha”, a dezvăluit primarul Emil Boc. 

Potrivit autorităților, în Borhanci ar urma să fie construit un hub educaţional - şcoală, grădiniţă, creşă, parc - pe o suprafață de cca 75 de ha, pe locul în care a fost promis în alte campanii electorale Cartierul Tineretului.

Deocamdată, PARCUL din Borhanci arată cam așa 

În toamna anului 2015 primarul Emil Boc anunța realizarea unui cartier: un cartier întins pe o suprafață de 80 ha cu parcele de case pentru tineri.

Acum, Borhanciul va deveni hub educațional. 

Suntem în pregătirea proiectului, în 2021 vom reveni cu etapele de implementare. 

Orizontul este 2026, odată cu funcţionarea centurii metropolitane. 

E posibil să fie şi investitori care să vrea să pună umărul la acest proiect. 

Până la finalizarea centurii metropolitane, construcţiile în Borhanci sunt sistate", declara edilul Emil Boc în şedinţa de Consiliu local din decembrie 2020. 

CITEȘTE ȘI: Emil Boc, despre HUB-ul educațional din Borhanci: „Orizontul este 2026, odată cu funcţionarea centurii metropolitane”

 

Adauga comentariu