Colind cu intarziere. Fuego i-a tinut pe clujeni in frig aproape o ora

Fuego, artistul devenit personaj de bancuri, a sustinut aseara un concert de colinde in cadrul Targului de Craciun din Piata Unirii. „Artist al poporului Molova”, asa cum l-au prezentat organizatorii, Fuego a intrat pe scena cu aproape o ora intarziere.

Concertul din Piata Unirii urma sa inceapa aseara la ora 19.30, dupa ce cu o ora inainte au urcat pe scena grupuri de colindatori de la Clubul Vedetelor Cluj-Napoca, dar si Marius Merca.

Potrivit programului, Fuego urma sa urce pe scena la ora 19.30. In jur de 1.000 de clujeni erau prezenti la ora respectiva in Piata Unirii, insa artistul s-a lasat asteptat. Vizibil suparati si infrigurati, in jurul orei 20.00 mai multi oameni au inceput sa paraseasca spatiul din fata scenei.

Dupa aproape o ora intarziere, Fuego si-a scos „bundita” din masina si a inceput sa-i colinde pe clujenii care au ramas in frig sa il astepte.

 

 

Comentarii

Dana

21.12.2014 16:18

Nu aveti dreptate!A fost vina organizatorilor,nu a lui Fuego!!!Am fost prezenta in Piata Unirii de la ora 19,iar masina artistului era prezenta in spatele scenei!La ora la care trebuia sa urce Fuego pe scena abia atunci au urcat colindatorii de la SCOALA VEDETELOR...Nu e vina lui ca s-a decalat programul!Un articol incorect si e pacat de acest lucru!Concertul a fost supeeeer!!

Adauga comentariu