Colectare selectivă de-a valma pe șantierul de pe Ferdinand

Două containere pentru deșeuri tronează pe trotuarul de pe strada Regele Ferdinand: semn că Emil Boc, după ce a citit Ziar de Cluj și a aflat că oamenii nu au cum să-și scoată gunoiul din curte din cauza șantierului, a venit cu o soluție rapidă: a trântit două pubele masive fix pe trotuar. 

E bine și-așa rău cum îi. 

Dacă nu a discutat cu oamenii de afaceri din zonă la deschiderea șantierului, pentru a afla dacă atunci când va lua sfârșit calvarul participanților la trafic va mai rămâne vreun business prin zonă, totuși, administrația locală a înțeles că tema deșeurilor reprezintă o problemă. 

„Stăm acolo cu tomberoanele pline, nu vine nimeni să le ridice”, declarau consternați oamenii.

CITEȘTE ȘI: Emil Boc distruge viețile oamenilor care au afaceri pe șantierul de pe Ferdinand! „Cum mai plătim chiria? Urmează FALIMENTUL!”

Prin urmare, Primăria Cluj-Napoca a intervenit de urgență cu două containere pe care le-a amplasat pe trotuar, să facă imagine bună orașului.

Doar că tocmai acum, când colectarea selectivă s-a dovedit a fi un succes, pesemne că din greșeală, cele două containere de pe Ferdinand nu se prea încadrează rigorilor legii:

lipsesc pubelele pentru carton, sticlă, metale, plastic etc.

Container pentru deșeuri amestecate

strada Regele Ferdinand

Păi chiar așa, în centrul municipiului Cluj-Napoca? 

Lăsând gluma la o parte, acestea ilustrează eșecul colectării selective implementate cu atâta tam-tam de Emil Boc la 1 iulie 2019, un proces nefuncțional chiar și după două luni de zile.

În continuare, Clujul mimează colectarea selectivă, iar deșeurile sunt adunate la grămadă.

Despre prelucrarea acestora nu vă mai spunem nimic: Centrul de Management Integrat al Deșeurilor va fi gata, conform speranțelor lui Alin Tișe, la final de an. Dar nu știm care.

CITEȘTE ȘICentrul de Management Integrat al Deșeurilor Cluj, gata în septembrie sau la final de an? Povestea unui proiect eșuat VIDEO

În continuare, șoferii mimează voia bună, chiar dacă sunt nevoiți să stea pe loc în traficul de pe Ferdinand

Adauga comentariu