Colaborare pentru revigorarea handbalului masculin clujean: “Echipa va ajunge în prima ligă”

 Clubul Sportiv Universitatea Cluj a semnat un protocol de colaborare cu Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Babeș-Bolyai, prin care se încearcă revigorarea handbalului masculin.

Actuala formaţie care evoluează în Divizia A va avea o nouă conducere, preşedinte executiv fiind Alexandru Gherman, profesor la facultatea clujeană, obiectivul noii echipe clujene fiind promovarea în Liga Naţională de handbal masculin în maxim trei ani, conform CJSport.ro.

“Atât pentru Clubul Sportiv Universitatea cât și pentru Facultatea de Educație Fizică și Sport, protocolul încheiat înseamnă un act de normalitate. Ne dorim prin această colaborare să punem bazele handbalului masculin clujean formând un sistem piramidal de instruire începând de la juniori IV până la seniori. Încercăm reînvierea spiritului „U” care constă în formarea echipei din studenți. Profit de această ocazie și invit toți tinerii practicanți de handbal din țară care doresc să facă o facultate să vină la Cluj, la facultățile din cadrul Universității Babeș – Bolyai. Noua conducere a secției de handbal propune un proiect pe 3 ani prin care se încearcă promovarea în prima Ligă Națională”, a declarat noul preşedinte executiv al echipei ardelene.

„Secția de handbal masculin se reorganizează începând din această vară. Colaborarea cu Facultatea de Educație Fizică și Sport ne ridică cu siguranță echipa de handbal masculin și o va duce acolo unde ne dorim cu toții, adică în prima liga. Se reînnoadă o tradiție a sportului clujean universitar, legătura strânsă între club și facultate în care am toată încrederea, așa cum cred cu convingere că noul președinte executiv, Gherman Alexandru Andrei, va reuși în această încercare. Doresc succes noii conduceri a handbalului masculin clujean în drumul spre revenirea în prima ligă”, a declarat şi directorul CS “U” Cluj, Ovidiu Vasu, mulţumit de noul parteneriat semnat.

Universitatea Cluj a terminat pe locul cinci în sezonul trecut al Diviziei A de handbal masculin.

 

Adauga comentariu