Codași dintr-o eroare. Clujul are multe locuri de muncă, însă un angajat ANOFM a "păpat" o cifră

O cifra pierduta pe drum face ca judetul Cluj, din fruntas in topul numarului de posturi vacante, sa ajunga la coada clasamentului.

In 31 octombrie si 1 noiembrie, judetul Cluj a figurat in comunicarile oficiale ale Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca cu 39, respectiv 33 de posturi vacante, in conditiile in care judetul avea spre 1.000 de locuri de munca neocupate, in fiecare din aceste zile.

"De la inceputul lunii noiembrie, azi suntem in 3 noiembrie, avem inregistrate pe cele doua platforme, in jur de 1.400 de locuri de munca vacante.  De ce aparem ca si institutie cu un numar foarte mic de locuri vacante ar trebui sa spuna ANOFM, pentru ca dansii au facut evaluarea", a declarat pentru Ziar de Cluj purtatorul de cuvant al AJOFM Cluj, Mircea Baraian.

ANOFM inca nu ne-a raspuns, insa raportarile au ramas pe site.

Pe platforma card-profesional.ro/ apar peste 730 de locuri vacante, iar pe SSO peste 1.000. Pe site-urilede angajari sunt alte mii de locuri de munca disponibile.

anofm, cluj

Comentarii

Adrian

03.11.2017 14:36

ANOFM e o institutie inutila, uitati-va putin ce site-uri au, cum infopoint-urile nu merg, cum daca cineva care intradevar e somer nu poate sa se inregistreze fiindca cer toate hartiile posibile din ultimii ani. Ce program de munca au.Eu am incercat sa ma inregistrez ca somer neindemnizat, mi-au cerut sa lamuresc ce e cu "Alte venituri" de la ANAF (adica asociatia unde am lucrat acum 2 ani a facut o corectie in 2017 si apare ca alte venituri) M-am dus frumos la ANAF si acolo dau din umeri, deci practic n-am cum sa ma inregistrez.Nu vreau sa mai dau spaga in 2017 si ca sa fiu somer. Al naibi de tara de kkt. 

Adi

04.11.2017 13:06

Au cheltuit o caruta de bani pe fonduri europene pentru absortie profesionala care au mers de fapt pe salariile lectorilor rude ale angajatiilor ajofm angajati pe pile si politic ar merita desfintati si bagati la gherla oricum nimeni nu se mai angajeaza/afla job prin intermediul lor

Adauga comentariu