Cocktail caritabil pentru salvarea Policlinicii fara plata

Pe 19 martie, Policlinica fara plata din Cluj in colaborare cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca organizeaza un cocktail caritabil, in cadrul caruia se vor strange donatii pentru ca aceasta clinica sa functioneze in continuare. De altfel, martie e luna in care policlinica implineste 20 de ani de funtionare

In cadrul evenimentului va avea loc si premierea medicilor voluntari pentru cei 20 de ani de servicii medicale efectuate in cadrul Policlinicii fara plata. 

"Poti oferi o sansa la viata celor aproximativ 44.000 de nevoiasi ai Policlinicii prin participarea la eveniment", scrie pe invitatiile care au inceput deja sa fie trimise. 

Cocktailul caritabil va avea loc in data de 19 martie, de la ora 19, la Cladirea Casino din Parcul Central. 

Istoria policlinicii 

Pacientii policlinicii gratuite sunt persoane aflate intr-o situatie materiala precara, precum someri, pensionari, copii orfani, handicapati. In beneficiul acestora au fost efectuate, din 1994 pana acum, peste 120.000 de consultatii. In prezent, circa 650 de consultatii si servicii medicale anexe au loc lunar si sunt eliberate gratuit medicamente prescrise pentru 500 de retete. In total, la clinica, sunt inscrisi aproximativ 50.000 de pacienti, dar, cu toate ca medicii lucreaza voluntar, costurile pentru medicamente si consum sunt imense – 70.000 de euro pe an. 

Comentarii

daniela Farcas

10.03.2014 08:33

... in anii  98-2000 , pe vremea când eram studenti  sau imediat după angajare, pe vremea când abia invatam sa ma descurc in orasul asta mare, ati fost singurii care m-ati ajutat si nu m-ati pus pe drumuri după trimiteri sau alte acte birocratice doar pentru că bunica era din alt judet, singurii care ati acceptat s-o tratati pe bunica mea  si să-i usuraţi existenta la cei aproape 80 de ani pe care îi avea . Multumesc, domnule doctor Boilă, mulţumesc întregului personal .Dumnezeu să vă dea putere să puteţi merge mai departe. Vom încerca să fim alături de dvs.cu deosebit respectprof. Daniela Farcas

Adauga comentariu