Cocarul plesuv de la Hara, Flavius Buzila, a luat de la Boc si primarie 23 000 de lei pentru cantarea de Revelion! Expiratii de la DJ Project au insfacat 16 000 de lei pentru non-hit-urile lor! V-am mintit cu Andra: a luat 17 000 de euro, nu 15 000!

Are balta peste la Cluj. Iar Boc imparte cu zecile de mii de euro cand are chef, daca scopul e sa dea populatiei circ. 


De 5 ani de zile, primarul nu a inaugurat un amarat de parking, dar Clujul se sparge in figuri cand e vorba de platit artisti de mana a doua "sa ne cante si sa ne incante in noaptea dintre ani". De aceasta data, potul cel mare a mers la cea mai penibila trupa de cantece penibile cu versuri penibile din Romania, HARA, condusa de mereu tanarul cocar plesuv Flavius Buzila, cel care va ramane pentru vecie inscris in cartea de aur a Google atunci cand, intr-un interviu, ne-a declarat cel mai neuitabil moment al inceputului sau de cariera:

"De cate ori aveam o teza, ma blocam. La burta. Ma constipam brusc. Si nu ma deblocam vreo doua-trei zile. Pana in clasa intai am fost un fel de copil vedeta. Daca ma opreai pe strada si-mi cereai sa-ti cant o anumita piesa, o faceam fara nici o problema. Eram vedeta folk a gradinitei!"

Va dati seama? Flaviusica nu facea cachitu dupa teza. Dar cand canta, cu vocea sa de sopran, se debloca la burticuta si facea cachitu.

In fine, anii au trecut, si pentru ca e un culdus care compune piese pentru orase ca sa fie chemat sa le cante pe bani publici, Hara a ajuns sa scrie si o piesa de 3 lei pe nume "Ne vedem la Cluj". In loc sa primeasca 3 lei pentru piesa de 3 lei, Buzila si trupa lui de celebri anonimi de la Hara a luat 23 000 de lei pentru productia din noaptea de revelion. Adica pentru melodii cu versuri de genul:

 

UMF, UBB, se duc zilele

Si-apoi pe cetatuie cu stelele

Serenada la gramada

In Hasdeu si la muzeu

Si-n Piata Unirii, poze cu mirii, yea 

 

Ba, va dati seama, 5000 de euro pentru niste rahaturi de cantece.


Dar asta nu e totul. Boc si oamenii sai au vrut sa faca charity cu alti distrusi ai muzicii romanesti, DJ Project, care isi tot schimba solista, de obicei cu acelasi pattern de moaca (fata de alcoolista, buze rujate tipator, ochi bulbucati). Mai nou, ultima solista se numeste Mira. Nu are a face, ca la DJ Project important e sa aiba stick-urile in regula.  

Pentru muzica de pe stick, nimicii de la DJ Project au luat 16.000 lei, tot in noaptea de revelion.

V-am ramas dator cu sumele "sparte" de Boc la 1 Decembrie. 

Mai intai, trebuie sa imi cer scuze. Va anuntasem ca Andra a gabjit din bani publici 15 000 de euro pentru cantarea de la 1 Decembrie de la Cluj. Dar am gresit. V-am inselat. Andra a luat 17 000 de euro, nu 15 000. Azi am aflat de la sursele mele suma adevarata: 78 000 de lei, frateeee!

Mai am niste cifre din sursa sigura: 


Maria Dan Golban 4.000 lei


Mitru Farcas 5.000 lei


Ioan Bocsa cu ansamblul 10.000
 

Purdea Somes 6,600 lei 


Sotii Ilea 5.400 lei


Cargo 28.000 lei

 

Cargo 28 000 de lei? A ajuns Clujul vaca de muls a tuturor formatiilor apuse?

Si asta nu e totul: pentru ambele spectacole de artificii (1 decembrie si revelion), firma de casa a Primariei clujene, Pyro technic Transilvania (din Oradea), a luat 70 000 de lei. Ei tot castiga achizitii, fiindca sunt, nu-i asa, cei mai buni dintotdeauna, cum e firma Diferit la asfaltat.


Iata ca am mai scris o stire pozitiva pentru dumneavoastra.

Adauga comentariu