Clujul se ingroapa in gunoaie, dar autoritatile sunt ocupate cu Untold Festival

Untold Festival a inceput sa puna in scena piesa de teatru “Afara e vopsit gardul, inauntru-i leopardul”, in care regizor si scenarist este insusi Primaria Cluj-Napoca. Organizatorii festivalului au inceput sa insire in tot orasul garduri de protectie pentru evenimentul care va incepe in trei zile, iar stivele de gunoaie din orasul de cinci stele al Ardealului nu le-au stat in cale. Orasul isi pune coroana de fier printre mormane de mizerii pe care nu se mai chinuie nimeni sa le ascunda – incepe festivalul pentru care municipalitatea a platit 400.000 de euro din banii clujenilor.

In timp organizatorii Untold Festival nu mai stiu cum sa ingradeasca intreg centrul orasului, nu care cumva vreun clujean sa se distreze fara sa plateasca pentru asta, Piata Unirii s-a transformat deja in groapa de gunoi ad-hoc. In curtea bisericii Sfantul Mihail, ascunsi dupa gardul viu, stau saci intregi cu gunoaie, la cativa pasi de Palatul Banffy. Reprezentantii municipalitatii par sa fie mai ocupati cu declaratiile in conferintele de presa dinaintea festivalului decat cu ridicarea mizeriilor din punctul zero al Clujului.


In alta parte a centrului, povestea se repeta. Cosurile de gunoi din Parcul Central sunt pline ochi, iar mizeria din ele se prelinge pe iarba pe care se intindeau, in urma cu doar trei sapamani, mii de tineri la Jazz in the Park. Peste toate astea, trec mandre gardurile festivalului ce va incepe in doar trei zile.

Clujul se ineaca in mizerie, municipalitatea se piaptana. Incepe cel mai mare festival, nu mai vede nimeni altceva. Incepe in mizerie, nu inteleg cum Primaria permite asa ceva in oras”, spune o tanara ce isi pune mana la nas cand trece pe langa cosurile de gunoi revarsate pe spatiul verde.

sursa foto: Facebook.com

Comentarii

gicu

27.07.2015 19:56

Spatiile verzi la Cluj arata jalnic faceti ceva !

Adauga comentariu