Clujul santier nu mai respecta nicio regula

Lucrarile de pe strada Baritiu inainteaza cu viteza melcului, iar strada se aglomereaza pe zi ce trece. Benzi de circulatie intregi au fost transformate in parcari, in timp ce altele sunt blocate de masinarii. 

Pe strada George Baritiu, masinile stau parcate in doua randuri pe un singur sens de mers. Automobilele sunt oprite pana in intersectia cu Emil Isac, acolo unde santierul a fost redeschis in urma cu cateva saptamani. De cealalta pate a strazii stau un alt rand de automobile parcate si masinariile care nu mai functioneaza in aceasta perioada. Lucrarile la carosabil au incetat, acum se munceste la trotuare. 

“Lucrarile de pe strada George Baritiu sunt in grafic. In momentul de fata se lucreaza la partea de trotuare cu precadere”, spun reprezentantii municipalitatii.  

Intre timp, circulatia in zona se ingreuneza pe zi ce trece. Soferii care parcheaza pe amble laturi ale strazii lasa loc de o singura banda pe sens. Intersectia cu strada  Emil Isac e, in schimb, blocata in fiecare dimineata. 

“Nu inteleg ce fac politistii locali. Oricum se circula greu pe strada, din cauza lucrarilor, acum se merge si mai incet din cauza ca pur si simplu nu ai loc sa treci de atatea masini parcate. In intersectie e haos in fiecare zi”, se revolta un sofer. 

Reprezentantii biroului mass-media din cadrul Primariei Cluj-Napoca anunta ca strada e finalizata in proportie de 85%. 

Comentarii

ada

28.10.2015 20:57

Prin indolenta si lipa noastra de reactie , lasandu-l pe Boc sa -si puna in practica prostiile , Clujul e distru iremediabil. Ma doare sufletul si nu mai am speranta! Acest om, cu filozofia terminata si ceva drept, are o gandire incoerenta. Sau poate e foarte destept, stiind ca marile tunuri si afceri se dau pe fundal de dezordine!

Supărăciosul

30.10.2015 22:51

Eu unul zic că are o gândire incoerentă.

Adauga comentariu