Clujul rămâne fără centură metropolitană, spital de urgenţă sau investiţii în aeroport, în timp ce politicienii se plâng pe Facebook

Amendamentele privind finanţările marilor proiecte de infrastructură  ale Clujului au picat la vot în Parlament. Reprezentanţii PNL la Bucureşti, pentru că nu îi ascultă nimeni în plen, au început să se plângă pe "wall-urile intenetului", în timp ce demnitarii PSD nu cunosc priorităţile judeţului.

Singura formă de opoziţie a liberalilor clujeni  pare să fie postările de pe Facebook. Paraşutat de la Oradea pe loc eligibil de deputat, Sorin Moldovan, pila lui Vasile Blaga, s-a plâns într-o postare că dezvoltarea Clujului este în pericol ca urmare a faptului că amendamentele propuse de PNL nu au fost aprobate. 

"Dezvoltarea Clujului în pericol! Amendamentele PNL Cluj legate de centura metropolitana, continuarea lucrarilor la Autostrada Brasov-Tg.Mures-Cluj-Oradea tronsoanele Cluj Vest-Mihaiesti (24 km) , Suplacu de Barcau-Bors ( 64,5km) si Mihaiesti-Suplacul de Barcau (76 km) AU FOST RESPINSE DE MAJORITATEA PARLAMENTARA. Multumim PSD !", s-a plâns  deputatul PNL de Cluj Sorin Moldovan pe Facebook.

Contactat  de colegii de la Ziua de Cluj, deputatul Horia Nasra a declarat în replică celor afirmate de Sorin Moldovan că el a susţinut amendamentele propuse de acesta, însă la votul în plen nu au trecut. Explicaţie hilară a social democratului însă, atunci când a explicat de ce s-a abţinut la votul ce viza amendamentele cu privire la  alocarea de sume pentru centura metropolitană a Clujului. În opinia lui Nasra, nu există comunicare între primarii zonei metropolitane.

"Decongestionarea traficului din Cluj-Napoca trebuie să o corelezi cu ce se întâmplă în comunele limitrofe, cum e Baciu, Apahida, Feleacu, trebuie să ai un circuit integrat. Asta nu înseamnă că suntem împotriva proiectului, ci dimpotrivă", a precizat deputatul PSD de Cluj petnru Ziua de Cluj.

Deci pentru Nasra nu e important traficul Gilău-Floreşti-Cluj ci Baciu-Apahida-Feleacu. Ziar de Cluj ţine să îi reamintească PSD-istului Nasra că ruta Cluj-Floreşti este cea mai aglomerată porţiune de drum din România şi recent un om şi-a pierdut viaţa. Câţi oameni mai trebuie să moară  sau câte ore zilnic trebuie să îşi mai piardă  şoferii prin Floreşti până când va exista "voinţă politică" pentru a realiza un amârât de drum expres. Cel mai probabil că e prioritar pentru România să avem drumuri expres pentru căruţele din Teleorman.  

 

Adauga comentariu