Clujul oamenilor talentati: Caricaturi la Cornet "vaneaza" cei mai buni artisti din oras

De mai bine de o luna, tinerii de la “Caricaturi la Cornet” s-au apucat sa vaneze  noi talente, pe care sa le promoveze, sa le instruiasca si sa le includa in cea mai cautata echipa de caricaturisti din intreaga tara. Iar in concursul lor de zambete s-au inscris deja 15 tineri care nu doar ca lupta pentru premii consistente, ci si pentru o slujba ce consta in oferirea de mici bucurii.

Am lansat concursul de caricaturi pentru a descoperi tinere talente clujene intr-ale caricaturii si pentru a le sustine pe viitor. Scopul nostru e sa ii descoperim pe cei mai buni dintre ei si sa ii convingem sa se alature echipei noastre”, spune Ioan Moisa, fondatorul grupului de caricaturisti.

Pana acum, 15 tineri talentati si-au inscris operele in concursul ce se rasplateste cu premii in bani, materiale de arta si un loc in echipa “Caricaturi la cornet”. Tineri cu varste cuprinse intre 20 si 25 de ani, tot atat cati au si Ioan, Xenia, Leo, Mishu, Florina, Octav, Maria, Andreea, Alexandra, adica cea mai cautata echipa de caricaturisti din Romania.

Sunt tineri pe care ii invitam sa ne surprinda. De aici incolo, noi o sa facem treaba. O sa ii pregatim, o sa ii facem buni si o sa-i includem in echipa noastra pe cei mai buni dintre ei”, mai spune Ioan Moisa.

Dupa ce au organizat seri de caricatura in localurile din Cluj, vestea tinerilor caricaturisti din Ardeal s-a dus in toata tara. Acum, au clienti din Bucuresti, care ii invita la evenimente “corporate”, iar cheia succesului este seriozitatea.

La noi in echipa lucrurile sunt organizate nemteste, de aceea rezistam si vom rezista si de aici incolo”, mai spune “creierul” grupului.

La initiativa concursului participa si un magazin de arta din Cluj Napoca, care sponsorizeaza primii trei castigatori cu materiale in valoare de 200 de lei. La acestea se mai adauga alti 200 de lei, din partea echipei, pentru locul I si 100 de lei pentru locul II. Jurizarea se va face de catre caricaturistii din echipa Caricaturi la Cornet.  

Termenul limita pana cand se pot depune caricaturile este 18 mai, ele se depun la magazinul Art&Hobby Center Cluj, str Universitatii nr 4.

Adauga comentariu