Clujul o sa aiba un nou radio. Ziar de Cluj, saptamanalul Cluj 100% si Radio Impact, integrate in grupul media Presa Buna

Liviu Alexa, fondatorul grupului Presa Buna, a finalizat vineri negocierile privind preluarea productiei postului regional Radio Impact care emite pe frecventa 96.6 FM.  
"Pana in octombrie 2017, adica pentru urmatorii 4 ani, detin controlul exclusiv al productiei editoriale si dezvoltarii comerciale a postului Radio Impact. Pentru economie de mijloace si resurse, dar si pentru o forta editoriala mai mare, acest radio se va "lipi" de grupul media Presa Buna, initiat la inceputul anului 2013, care contine publicatia online ZiardeCluj.ro si saptamanalul de mare tiraj Cluj 100%. Mi-am dorit enorm sa contribui la dezvoltarea unui post de radio, la Cluj, e embargo total in ceea ce priveste eliberarea de licente. Nu s-a mai eliberat o licenta locala de radio pe Cluj de peste un deceniu. Cine a incercat sa instituie aceasta blocada media la nivel de Cluj sa afle ca, de la 1 noiembrie, Clujul are un nou radio. Un radio care nu va mai pune doar muzica, ci va aborda toate problemele acestui oras. In stilul nostru: curajos si cu toate perspectivele puse pe masa. Dar cel mai important lucru este faptul ca acest radio are o putere de emisie regionala. Radio Impact va fi, asadar, un jucator important pe toata Transilvania, mai ales in judetele cu presa locala slaba unde politicienii au sugrumat deja orice demers jurnalistic. O sa facem emisiuni adevarate despre problemele ardelenilor din Salaj sau Alba, Bistrita-Nasaud sau Mures, nu ode auditive. Ma bucur ca, in numai 9 luni de zile, am reusit sa creez de la zero un nou grup media. E mult de muncit la consolidarea lui, dar echipa mea nu s-a ferit niciodata de munca", a declarat Liviu Alexa.
  Liviu Alexa, 34 de ani, a mai creat un trust de presa in perioada 2007-2011, compus din ziarul online Citynews.ro, saptamanalul Mesagerul de Cluj, CD Radio, cotidianul Servus Cluj si postul TV NCN. Grupul de presa a fost subiectul unei tranzactii comerciale in mai 2011, fiind cumparat de oamenii de afaceri Paszkany Arpad, Vasile Dancu si Ioan Rus.      

Comentarii

functionara

17.09.2013 14:09

Succesuri, draga prietene! Daca o sa se auda si in ALBA, inseamna ca veti fora curajos si in profunzimile frumoaselor meleaguri montane si rosii.
Sa va auzim (de) bine!

vlad

16.09.2013 14:10

Multa bafta...!
Aştept cu nerăbdare să vă şi ascult.

Victor

15.09.2013 13:11

Chiar ieri l-am ascultat la ~20 km NE de Oradea. Am remarcat sloganul „Fii ascultător!”. Din păcate, în Oradea nu se prinde deloc. Sper că se va putea face ceva și în direcția asta.

Succes!

Adauga comentariu