Clujul nu va avea nici un om în Guvernul Grindeanu

Surse din PSD Biucurești, apropiate de conducerea partidului ne-au declarat, în urmă cu câteva minute, că sunt “extrem de puține șanse, spre zero”, ca Clujul să aibă vreun ministru în noul guvern Grindeanu.

“Am înțeles că Ioan Rus nu dorește, am înțeles că inclusiv Vasile Dâncu a renunțat la orice poziție în viitorul aparat. Pe de altă parte, lipsa de anvergură a liderilor actuali de la Cluj ai PSD, Horia Nasra și Remus Lăpșan, precum și disprețul conducerii față de ideea de Cluj, reduce aproape total orice șansă a nominalizării vreunui clujean în viitorul guvern”, ne-au declarat sursele.

Este pentru prima oară când Clujul nu ar fi luat în seamă pentru o formulă guvernamentală în ultimii 20 de ani, indiferent de partidul politic sau alianța aflată la putere.

Și dovada impotenței PSD în cel mai mare oraș al României după București.

Comentarii

Rol

30.12.2016 14:32

Cataniciu ce-i?

pascu filimon

30.12.2016 17:52

Cel mai indicat ar fi sa intre in guvern prietenul puscariasului Dragnea ,primarul betivan de la Turda Matei Cristian.Daca e varza,,,varza sa fie

argheal

30.12.2016 22:05

Ioan Rus nu e vazut bine in epoca Dragnea! Nu trebuie cluju sa conduca, pentru ca distruge tot!

gigel

31.12.2016 14:59

Aragazu ce sa primeasca? Dupa ce a distrus organizatia de tineret a social democratilor a trecut la seniori...a reusit sa scoata de pe lista oamenii care aduceau voturi pt PSD Cluj...un oportunist excroc ce viseaza ca il urmaresc oamenii prin casa scarii....un sobolan

Claudia

31.12.2016 16:19

Cătăniciu e o traseistă, asta este!

Adauga comentariu