Clujul, învăluit în ceaţă. După codul galben urmează câteva zile de soare şi vreme caldă

Clujul a fost şi în această dimineaţă sub cod galben de ceaţă, vizibilitatea fiind sub 200 de metri. Deşi iniţial Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat codul galben de ceaţă doar până la ora 9.30, acesta a fost ulterior prelungit până la ora 12. Traficul aerian nu a avut de suferit din cauza ceţii, un singur zbor fiind anulat, însă din motive tehnice.


"Nu a fost afectat. Un zbor a anulat Tarom, din motive tehnice. Nu au fost afectate datorită ceţii aeroporturile", ne-a declarat David Ciceo, directorul Aeroport Internaţional Cluj.


Şi Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că circulaţia este ingrunata pe şoselele din judeţ şi a recomandat conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţă în mers şi să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă.

În momentul de faţă nu mai există avertizări meteorologice, iar vremea se anunţă frumoasă pentru următoarele 3 zile, fără precipitaţii şi cu maxime de până la 22 de grade Celsius.

Adauga comentariu