Clujul găzduiește Campionatul European Feminin de Volei. Evenimentul a beneficiat de promovare MINIMĂ din partea Primăriei și a Sălii Polivalente

Câți dintre voi știți că Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui, începând de mâine, o grupă a Campionatului European Feminin de Volei? Promovarea acestui eveniment a fost atât de slabă încât cel mai probabil prezența la eveniment va fi una extrem de scăzută. 

Din nou se va spune că românii nu sunt interesați decât de fotbal, handbal feminin și tenis, însă când tu ești oraș organizator al unui eveniment sportiv de talie europeană, iar comunicarea este INEXISTENTĂ, nu mai este exclusiv vina clujenilor.

Niciun comunicat din partea Primăriei sau a Sălii Polivalente și nicio campanie de promovare a evenimentului. Știm deja că managerul Sălii Polivalente are cu totul alte preocupări, însă un astfel de eveniment trebuia promovat mult mai intens decât două postări pe Facebook, dintre care una azi, o poză, cu o zi înainte de eveniment și cealaltă o preluare de pe pagina de Facebook a primarului. 

Emil Boc se lăuda în iulie cu faptul că Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui o grupă a Campionatul European Feminin de Volei 2021. De atunci tăcere, nici măcar un îndemn pentru clujeni de a participa la acest eveniment. 

Primăria Cluj-Napoca a sprijinit financiar organizarea acestui eveniment cu suma de 375.000 lei de la bugetul local. 

O bună promovare ar fi însemnat mai mulți spectatori plătitori de bilete, iar o parte din încasări ar fi ajuns la Sala Polivalentă, a cărei activitate a fost grav afectată de pandemie. Dar asta ar însemna ca Sala Polivalentă să aibă un management eficient, nu să aibă o conducere numită pe criterii politice. 

 Meciurile de volei din Grupa D a Campionatului European Feminin de Volei vor avea loc în perioada 18-25 august, iar biletele pot fi achiziționate de AICI

Un bilet pentru o zi costă 40 de lei, iar studenții, copiii și pensionarii vor achita doar 20 de lei. 

Pot asista la meciuri persoanele vaccinate, cele care prezintă un test PCR sau un test antigen rapid sau persoanele care au trecut prin boală.

Testele achiziționate din farmacie nu sunt valabile. Federația Română de Volei va organiza un centru de testare rapidă lângă BTarea, pe Aleea Stadionului lângă restaurantul 4Champions. Prețul unui test este de 50 de lei, iar centrul se deschide cu o oră și jumătate înaintea începerii meciului. 

 

Adauga comentariu