Clujul in expozitie, pentru salvarea lui Mihaita

Imagini ale Clujului in diverse ipostaze, realizate de fotografii de la Foto 27 vor fi expuse in curand la Camino, pentru ajutorarea familiei lui Mihaita, un baietel bolnav de pseudo-obstructie intestinala grava care are nevoie de un tratament costisitor la Londra. Expozitia foto pentru Mihaita va avea loc intre 18 si 22 noiembrie. Vor fi expuse 20 de fotografii cu locuri reprezentative pentru Cluj-Napoca. Cei care vor sa contribuie la salvarea copilului pot sa cumpere imagini sau pot dona bani in urna care va fi amplasata in local cu acest prilej.
“S-au mai facut in Cluj actiuni pentru Mihaita, mini-sedinte foto la care noi nu am putut participa, fiind prinsi in tot felul de proiecte. De atunci ne-am tot gandit cum am putea sa contribuim si noi pentru cauza asta si am decis sa vindem fotografii din oras, fie cu stadionul, fie de la Casinoul din Parcul Central ori cu panorame de la Belvedere. Am lucrat cateva luni, pe tot parcursul anului am facut fotografii pentru proiect. Speram sa aiba succes si clujenii sa dea cu acest prilej o mana de ajutor parintilor lui Mihaita, sa-l duca mai repede la tratament la Londra”, a declarat Roxana Petrean, fotograf la Foto 27, initiatoare a actiunii, alaturi de sotul ei, Adrian Petrean.
Pentru ca au tinut neaparat sa contribuie la sprijinirea parintilor lui Mihaita, desi s-au mai facut si alte campanii, si au muncit intens pentru reusita proiectului caritabil, le spunem Jos Palaria! celor de la Foto 27.  

Adauga comentariu