În Clujul de 5 stele, un cal înhămat la o căruță e bătut cu bestialitate. Ziar de Cluj a sesizat ANSVSA

Un cititor ne-a trimis pe adresa redacției următoarea filmare, realizată în cursul zilei de ieri (4 ianuarie), pe bulevardul Muncii, unde unul dintre rromii care locuiesc în zonă bătea cu bestialitate un cal:

„Încercau să urce în livadă și acel cal, mai bine zis mârțoagă, nu a putut urca pe drum cu căruța și au început să îl bată și au scăpat căruța acolo sub răzor unde e un loc de joacă pentru copii”, ne-a explicat cititorul nostru.

Calul este biciuit în mod animalic pentru că nu putea trage căruța mult prea grea pentru un cal deja maltratat și costeliv. Acesta este Clujul în care trăim, Clujul la firul ierbii, care s-a dorit Capitală Culturală Europeană. O capitală unde mahalaua și ruralismul sunt la ele acasă, unde încă mai sunt folosite căruțe și unde caii sunt tratați animalic de către animalele cu două picioare.

Ziar de Cluj a trimis o sesizare către ANSVSA Cluj, autoritatea care poate verifica situația din teren și care îi poate amenda pe cei care au maltratat calul din imagini. 


Comentarii

clujanul

05.01.2017 19:09

pai,,,autoritatile nu fac nimic,,tiganii fac ce vreu ,strica tot bulevardul si nu numai,,,autoritatilor:-va ordon sa mergeti sa vedeti ce mizerii lasa in urma,,acasa strada ,livada,etc,,,daca vreti o sa-i gasiti la furat prin oser,,,,,, 

samaritean pt cluj

06.01.2017 19:22

astia sunt tigani de pe muncii,ei fac legea si politia tace,pai ma politistilor din moment ce sunteti platiti pt siguranta populatiei ce asteptati,chiar nu va e rusine,chiar nu va crapa obrazul de rusine...ia miscativa curul jegos si treceti la fapte,RUSINE POLITIA DIN CLUJ ,PS. MAI ALES SECTIA 7 !!!

Ma, ia stai asa

08.01.2017 17:37

De ce DOAR dupa ce se face articol pe Ziar de Cluj si NCN se intampla ceva? Daca tot sesizati ANSVA-ul, nu ii intrebati pe 544, cate din sesizari au primit, din acelea cate au dat mai departe la politie si mai ales, din total, la cate si-a miscat fundul militia sa faca ceva? Si mai ales cate avertismente a dat politia pentru cazuri penale?  ANSVA-ul da cu amenda, cand da. Ceilalti insa...au o lege pentru romani si una pentru ceilalti  

Adauga comentariu