În Clujul de 5 stele, primarul, viceprimarul și city-managerul au inaugurat câteva containere de gunoi sub un pod, drept o mare realizare

În Clujul de 5 stele, în care colectarea selectivă nu se face, cu toate că legea ne obligă, în care străzile sunt pline de tomberoane inestetice, în care pe lângă tomberoane e plin de deșeuri, Emil Boc, primarul promisiunilor neîndeplinite, a ținut sâmbătă un soi de conferință de presă sub podul Fabricii, neglijent reabilitat, pentru a se lăuda cu cele mai noi și mărețe realizări: „două noi centre de colectare a deșeurilor voluminoase sau a celor provenite din construcții”. Adică, edilul a chemat presa pentru a se mândri cu câteva containere de gunoi, de mari dimensiuni.

Dacă acestea sunt, în pragul anului 2020, realizările cu care se laudă Primăria, într-un Cluj în care avem nevoie de parkinguri și de fluidizarea circulației ca de aer, înseamnă că șansele de a ne mai face bine ca oraș sunt cu zero virgulă.

La inaugurarea containerelor pentru deșeuri voluminoase nu a participat numai primarul Emil Boc, ci și viceprimarul Dan Tarcea și city-managerul Gheorghe Șurubaru, dispărut în ultima vreme din peisajul public, cu toate că, prin natura funcției, city-managerul ar trebui să fie cel mai vizibil personaj. S-a reactivat acum, neputând rata un eveniment public de o asemenea anvergură - deschiderea containerelor care vor putea primi molozul, canapelele și frigiderele clujenilor în cele două puncte de colectare, de sub podul Fabricii și de pe strada Bucium f.n.-Colina.

Evenimentul de lansare a containerelor de gunoi a avut loc sub podul Fabricii, fiindcă sub podul Porțelanului nu se putea petrece, deoarece acesta nu există, fiind închis degeaba de 8 luni, fără a se turna un gram de beton. Nici sub podul Aurel Vlaicu, Emil Boc nu putea chema presa, fiindcă aici e loc de drogangeală, iar pereții sunt mâzgăliți cu graffiti cu iz nazist.

Priviți și votați, și vă bucurați!

Adauga comentariu