În Clujul de 5 stele încă mai există, în zona Minerva, un pasaj pietonal de 5 excremente!

În cartierul Mănăștur există 3 pasaje pietonale, dintre care doar două au fost „modernizate” anul trecut. Cele două pasaje de pe Calea Florești au fost spoite în anul 2016, în schimb, pasajul din zona Minerva a rămas așa cum a fost - o toaletă publică părăginită, frecventată mai mult de oamenii străzii decât de oamenii care au nevoie să treacă strada.

În cel mai mare cartier al Clujulului care se pretinde de 5 stele, în anul 2017, după 4 mandate ale actualului primar, Emil Boc, încă mai avem un pasaj pietonal în care fecalele se scurg pe pereți, în care tavanul stă să se prăbușească de igrasie, în care gunoaiele reprezintă un fapt firesc, de viață.

În următoarele imagini se vede cu ochiul liber (cu condiția lipsei ochelarilor de cal) adevăratul nivel de civilizație al orașului și reala preocupare și pricepere administrativă a celor aleși să gospodărească urbea:Din păcate, în ciuda mândriei locale a cetățenilor și a propagandei electorale a politicienilor locali, cele 5 stele ale Clujului devin în acest pasaj doar 5 excremente care mânjesc atât pereții trecerii pietonale, cât și imaginea reală a orașului.


Adauga comentariu