Clujul ca o ghenă

Pentru mulți clujeni ghena de gunoi reprezintă locul special amenajat unde se aruncă gunoiul menajer, plus suprafața de cel puțin 50-100 de metri din jur. Dată fiind această mentalitate a locuitorilor orașului, nu este de mirare că întregul Cluj a devenit o mare ghenă!

Imaginile de mai jos au fost surprinse pe strada Oașului, în cartierul Iris, în seara zilei de vineri (18 august), într-o zi de ridicare a gunoiului (zona este arondată companiei Brantner Veres):


Gunoaiele au împânzit întregul areal, cu toate că în pubele încă mai era suficient loc. Acesta este Clujul cultural, buricul civilizației, orașul cu cea mai bună calitate a vieții, acesta este nivelul de civilizație al clujenilor!

Comentarii

unu'

19.08.2017 20:19

Peste jumătate din locuitori nu sunt clujeni get beget, ci vinituri. Aduc cu ei toată lipsa de civilizație și incultura aferentă. Avem nevoie de un primar cujean.

Dragan Mircea

20.08.2017 20:47

Avem nevoie de astfel de articole. Poate se iau masuri

Ian

28.08.2017 15:10

Da probabil vorbim și de cei din afară Clujului dar sa fim serioși sunt o gramada de clujeni care nu pun deșeurile selectate pe considerentul ca oricum firmele de salubritate le iau împreună. Ceea ce lumea nu vrea sa înțeleagă este faptul ca firmele de salubritate au persoane angajate care le selectează de aceea nu se ia fiecare categorie în parte și faptul ca este interesul firmelor de salubritate sa aibă cât mai multe deșeuri reciclabile pentru ca acestea înseamnă bani și credeti-mă ca nu sunt putini.

Adauga comentariu