În Clujul anului 2019 încă mai sunt străzi care nu au văzut asfaltul

În Cluj-Napoca, pe străzile principale, se asfaltează chiar și atunci când nu este nevoie, cum a fost cazul Bulevardului Nicolae Titulescu, unde asfaltul era în stare bună, dar a fost decopertat complet și refăcut din rațiuni pe care doar Primăria și firmele de casă le știu.

În schimb, în cartiere, există străzi care nici în anul de grație 2019 nu au văzut asfaltul. Strada Migdalului este doar un exemplu concludent pentru modul în care este administrat orașul. În Centru și pe străzile principale din cartierele bine cotate, cetățenii de primă mână au parte de asfalt, iar în cartierele „de mâna a doua” și pe străzile secundare, cetățenii „second-hand” văd asfaltul doar în bătaie de joc sau deloc.

Pe strada Migdalului, unde locuiesc persoane cu o situație materială modestă, asfaltul e un lux de care oamenii încă nu au parte:

Nici scările de acces dintre blocuri nu au mai fost întreținute de când le-au făcut comuniștii:

Liberalii care conduc municipiul sunt mai puțin preocupați de viața celor mulți, creându-le condiții de 5 stele doar celor care își permit să locuiască în zonele cu prețuri imobiliare de 5 stele.

Adauga comentariu