Clujenii vin cu noi dovezi ale nesimțirii imobiliare ale lui Boc

Tot mai mulți clujeni reacționează negativ la aberațiile politicianiste ale lui Emil Boc în privința „calității vieții” și a așa-zisei sale lupte cu dezvoltatorii imobiliari, în contextul în care clujenii cunosc destul de bine zona în care locuiesc și haousul urbanistic girat de ani de zile de administrația locală, drept dovadă te poți trezi oricând cu un bloc între case ori cu dispariția unui spațiu verde în favoarea unui nou ansamblu imobiliar. Aceste reacții sunt explicabile prin vorbăria de lemn a administrației PNL-iste clujene, dar adaptată noilor condiții și care înglobează doar conceptual ideile de green, digital, calitate a vieții etc. și discrepanța pe care o oferă realitatea din teren. Ultima dumă a primarului Boc pare să-i fi înfuriat de-a binelea pe clujenii onești.

„Cât de nesimțit și de mincinos trebuie să fii, ca să ai un tupeu așa de mare?

Deci ne zice domnul Boc așa:

,,Nu vreau să scadă calitatea vieţii, nu compromitem asta. Ştiu că sunt foarte nepopular pentru cei din domeniul imobiliar, dar vrem să ajungem acasă pe asfalt, să avem apă (despre un nou cartier al orașului).

Apoi continuă: ,,Avem exemplu negativ, Bună Ziua, construit de privaţi care nu au lăsat loc pentru aceste facilităţi”, declară Emil Boc, la Realitatea FM Cluj.
.
Vedeți, dragii mei, așa arată forma supremă de nesimțire și impostură în politica românească.

După ce primăria pe care o conduce a dat anual sute de derogări pentru autorizațiile de construcție din Buna Ziua, vine acum domnul Boc și ne spune că oamenii simpli au construit zeci de blocuri în acest cartier.

Chiar și așa dacă ar fi fost, dacă privații ar fi construit fara autorizatii, de capul lor un bloc sau două, aici vorbim de zeci sau chiar sute de imobile, în 4 mandate și mai bine de 15 ani de construcții haotice girate de primăria Cluj-Napoca și toate celelalte zeci de direcții aflate în subordinea sa!
.
Un singur exemplu vă dau: Ansamblul Bonjour, cu mai multe blocuri de câte 10 etaje, construit în mijlocul cartierului Bună Ziua.

Tot privații l-au construit, domnule Boc?

Dar cele 2 blocuri deja construite, de câte 12 etaje fiecare, din spatele LIDL?

Dar celelalte 2 identice care urmează a fi construite in imediata apropiere?
.
Așa tari îs privații ăștia, că nu le trebuie nici o autorizație, nici un aviz de la primăria pe care o conduceți?

Acum sincer: Cei peste 1200 de angajați și sub-contractanți ai primăriei Cluj-Napoca își primesc salariile degeaba, dacă privații clujeni construiesc zeci de blocuri fară să îi observați, și fară să îi trageți la răspundere, nu?”, notează Paul Bucur într-un grup civic de socializare. 

CITEȘTE ȘIIpocriziile imobiliare ale lui Boc

 

 

 

 

sursa: paulbucur/clujulcivic/facebook.com

Adauga comentariu