Clujenii sunt nemulțumiți că Poliția Locală nu vede mașinile părinților care blochează traficul: „Locala nu se bagă că sunt părinți <<bogătași>>”

Clujul se confruntă de ani de zile cu problema părinților care opresc mașinile în fața școlilor pentru a-i lăsa sau a-i lua pe cei mici de la școală, chiar dacă astfel blochează o bandă de circulație. La traficul infernal care e acum în tot orașul din cauza numeroaselor șantiere, părinții nu fac decât să agraveze această situație. 

Clujenii sunt nemulțumiți că atât Poliția Locală cât și polițiștii rutieri închid ochii și nu fac nimic pentru a rezolva această situație. Cei mai mulți sunt de părere că această atitudine este cauzată de faptul că părinții sunt bugetari, iar colegii lor nu vor să îi deranjeze. 

Acolo (n.r la Colegiul Coșbuc) sunt plozi de bugetari ca și la Bălcescu.

Așa e si pe Aleea Slănic,școala Elf. O bandă e blocată și dimineața și după masa.Nu vede nimeni. Între blocuri te trezești un doi cu amendă.

Nu, locala nu se bagă că sunt părinți "bogătași". Și rutiera la fel.

Nu se va băga nimeni niciodată. Sunt părinți avocați, polițiști samd...

De cealaltă parte se află părinții care afirmă că nu au unde să lase mașinile până când îi lasă sau îi iau pe copii. Asta deși ar putea găsi un loc de parcare și abia apoi să meargă pe jos după copii. Însă s-au obișnuit așa, mai ales că nimeni nu le face nimic.

„Vă rog să vă abțineți cei care nu aveți copii de luat de la școală! Vorbesc în neștire de cauză. La fel este peste tot! Pe Horea, Crișan!”, le transmite un părinte clujenilor nemulțumiți.

Clujenii sunt cu atât mai nemulțumiți cu cât în alte situații când se staționează ilegal imediat vine Poliția Locală și mașina de ridicări. Mai mult, municipalitatea a introdus autobuze școlare din aproape toate cartierele tocmai pentru a elimina traficul din zona centrală cauzată de părinții care își lasă copiii la școală. Autobuzele însă merg mai mult goale pentru că părinții preferă în continuare să îi ducă pe copii cu mașina. 

 

 

 

Adauga comentariu