Clujenii incing motoare si cauciucuri in cinstea lui Paul Walker

Stirea care a devansat Ziua Nationala a Romaniei, cel putin pe Facebook, vestea mortii lui Paul Walker, ii bantuie inca pe clujeni. In memoria actorului care a jucat rolul principal in "The fast and the Furious", fanii lui de la Cluj vor organiza, in aceasta seara, o adunare nocturna. A jucat in peste 30 de filme si milioane de oameni ii plang acum moartea. Pe internet inca circula imagini infioratoare cu chipul lui Walker, imortalizat imediat dupa impact sau cu el sub forma de inger, cu aripi frumos desenate in photoshop, plutind deasupra unor masini de mare viteza. Fanii lui i-au pus in gura, post mortem, cuvinte pe care nu poate nimeni dovedi ca le-a spus vrodata: "If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling", adica "Daca intr-o zi viteza ma va ucide, nu plangeti pentru ca eu zambeam".  Dar cinefilii nu s-au oprit aici. "Ride in peace ... Merita un ultim omagiu si din partea Clujenilor!", au hotarat amatorii de cai putere de sub Feleac. Asa ca deseara, la ora 22.00, in fata Salii Sporturilor Horia Demian, cel putin 85 de persoane, cate si-au confirmat deja prezenta la event-ul creat pe Facebook, vor apasa pedala de acceleratie in memoria lui Paul Walker.
"Taci ba, cum adica, tu nu vezi ca o murit unul dintre cei mai mari artisiti ever???", isi apara, cei care au dat join, cauza.
Azi la Timisoara, maine-n toata tara! Primii care au anuntat un mars in memoria actorului au fost timisorenii, mai multi si mai bine organizati. Ei planuiesc sa fluture steaguri cu chipul lui Walker si sa imbrace tricouri cu poza lui.
„Odihneste-te in pace, Frate!!! Pentru ca noi, cei ce purtam aceasta pasiune, pana la urma, suntem cu totii, frati”, au anuntat initiatorii marsului de la Timisoara, pe Facebook.

Comentarii

Cata M.

16.12.2013 13:17

Un articol intr-adevar de exceptie. Felicitari!

Adauga comentariu