Clujenii exasperați de ilegalitățile Untold vor forma o asociație ce va lupta pentru drepturile cetățenilor: „Dacă anul acesta nu luăm o poziție fermă, vom fi în continuare călcați în picioare!”

Comentarii

Mihai Anonimul

08.08.2016 16:34

Ce-au sa inceapa sa urle toti frustratii untoldisti ca li se ia jucaria, ca nu au sa mai aiba unde sa-si traga iarba-n nari si sa se alcoolizeze! Chiar au ajuns toti prostii/incultii sa isi permita sa dicteze cum sa se incalce legea?

Crina

09.08.2016 00:21

ADMIN: fascistuță asistată mintal, numai tac-tu Hitler și mă-ta Eva Braun îi trimitea în altă parte (de exemplu la gazare) pe cei care nu erau de acord cu tembelismele lor. Vezi că ești o vită needucată când le zici celor care îți cer să respecți legea că trebuie să se care, să te lase pe tine să grohăi în fărădelege?!

Ioana

09.08.2016 14:55

ADMIN: lasati ipocriziile deoparte. Ne e plin podul de persoane care se declara neutre dar... (si urmeaza mancatul de rahat). Aici discutam despre incalcarea legilor. Iar la jigniri raspundem cu jigniri, ca suntem in casa noastra.  

c

09.08.2016 13:40

1.informeaza-te inainte sa vb prostii2. pun pariu ca si tie iti place sa "tragi iarba pe nas"3 nu toata lumea merge la un festival pt asta sau fix in ciuda ta 4 nu te f..a grija, ca nu avem nevoie de un festival ca sa ne drogam si sa ne alcolizam, o facem si fara asta, dar cu siguranta e mai bineei fi tu pocait! ADMIN: QED: Martorii Untold ca Martorii lui Iehova. 

Mihish

09.08.2016 15:17

Ahm... iarba se fumeaza nu se trage pe nas. Daca hiar vrei sa pari interesant/a te rog nu folosi replici de genul fara a stii cu ce se mananca. Te rog. ADMIN: nu toată lumea este expertă îb modul de folosire a drogurilor ca voi.

gheo

09.08.2016 17:12

umanoizii Utold traiesc in matrixul lor. Ce sa inteleaga ei de acolo de unde zac cu perfuzia in ceafa ce inseamna legile si respectarea acestora? Lasati-i sa viseze, sunt niste sclavi care dau bani sa fie sclavi.

Stefan

08.08.2016 16:44

Eu sunt de acord, unde semnez? 

Sergiu

08.08.2016 17:18

Be-v-ar spirtu' si amanetu' de untoldisti de rahat, va trebe urlete-n centrul orasului? daca va era mama in spital sa-i zdrangane capul de la ne-muzica aia de tot rahatul, va simteati bine? Sunteti niste gunoaie ma.

Stefan

09.08.2016 06:48

Ui' la asta :)))) Taci ma, ca te-ai prajit si tu Nu mai baga legale :(

c

09.08.2016 13:37

ADMIN: QED: Martorii Untold ca Martorii lui Iehova. 

Zbranca Tufor

08.08.2016 17:23

Ma mir ca nu grohaie pe aici untoldistii ca le sunt luate locurile unde se drogheaza si se dau cu capul de copaci me muzica furata de la altii si mixata pentru discoteci, ca de-aia le zice la toti aia DJ - dar ce stiu prostii? N-au sa mai aiba unde-si arata toalele de outlet si Gucci si Adidas cu tenta aurie.... Probabil o sa imi iau mult hate pentru comentariu dar cineva trebuia sa le-o zica: ba, legea trebuie respectata, judecati si cu capul, nu numai cu matul!

celdestept

09.08.2016 17:03

Ma bucur sa vad ca numa oamenii prosti comenteaza si sunt complicii celor care nu respecta legea si-i sfideaza pe restul crezandu-se majoritari.

Nemeti Laszlo

08.08.2016 17:36

Tare ciuda o sa le fie prostilor domnule Alexa, ca la atrageti atentia cum nu se respecta legile in Cluj-Napoca. Mă dezgusta atitudinea lor!

c

09.08.2016 13:43

Laci draga sunt f multe legi incalcate!!

vlad

08.08.2016 17:44

Este bine venita aceasta asocatie impotriva untoldistilor cu mintea ingusta. 

Marian

08.08.2016 17:50

Daca tot vreti sa faceti un lucru pana la capat, luptati cu asociatia si pentru rezolvarea nenumaratelor probleme cu care ne confruntam in fiecare zi: trafic, infrastructura, modernizarea scolilor, modernizarea spitalelor, favorizarea investitiilor -> creare locuri de munca (in special diversificarea domeniilor - mai multa industrie).Cred ca acestea sunt mult la fel de importante ca cele 4 zile de zgomot in care s-a incalcat grosolan legea, dar cred ca ar trebui sa prioritizam problemele ca asa nu mai vedem padurea de copaci. P.S: Liceul Mihai Eminescu inca nu este renovat si nici nu sunt sanse sa se termine pana in septembrie. Oare de aceasta situatie cati oameni sunt 'deranjati? ADMIN: daca sunteti atat de deranjat de problemele expuse, de ce nu faceti chiar dumneavoastra ceva? Fiecare incepe de undeva, oamenii acesria incep de unde i-a durut ,ai tare, de unde este nesimtirea mai groasa si de unde toto neterminatii si neispravitii au inceput sa urle ca e minunat ca s-a incalcat legea, ca s-au adus bani. De aceea in Romania sunt votati borfasii din parnaie, ca neispravitii, needucatii si neterminatii sunt muti de admiratie cand se incalca "nitel" legea. Daca cineva i-a viola numai nitel, tot fericiti ar fi? Sa ne mai miram ca Gigi Becali este etalon de om ajuns in viata? A furat, maica, dar a dat si la comunitate. Puneti mana si faceti ceva si invatati-i pe neispraviti sa nu se mai extazieze cand vad ca legea este incalcata. Ca s-au adus bani, nu justifca incalcarea legilor decat pentru unii cu educatia neispravita.

Paul

08.08.2016 18:06

untold ...dementizarea tineretului sub diferite pretexte

Cristi

08.08.2016 18:09

Primaria are o responsabilitate fata de toti cetatenii, inclusiv fata de cei care sunt deranjati fonic de acest eveniment si fata de cei care nu au voie in parcul central, parc public al orasului! De asemenea, exista principiul "am dreptul sa fac orice, atata timp cat nu deranjez pe altii" - ar trebui reamintit si asta. Pornind de la adresa de e-mail pe care ati promovat-o pentru a contacta initiatorii acestor demersuri legale, o sugestie pentru numele organizatiei este "Avocatul clujenilor", pentru exact asta vreti sa faceti, pana intr-un punct: sa aparati toti clujenii de incalcarile legii de catre institutiile publice / firme private.Mult succes!

Arici Pogonici

08.08.2016 18:34

Luptati pt. doua lucruri mult mai simple:
1. Politia Cluj sa fie dotata cu sonometre si pregatita in folosirea lor. De 20 de ani scuza pe care o au pt. a nu da amenzi este ca neavand posibilitatea de a masura poluarea fonica aceasta nu poate fi stabilita obiectiv si ca amenzile ar fi atacate in instanta.
Untold este odata pe an. In tot restul anului cluburile, care -si asta o aberatie- functioneaza in foste apartamente, nu lasa locatarii sa doarma noapte de noapte.

2. Fiecare angajat sa-si plateasca impozitul pe salar singur. Atata timp cat in Romania angajatul vede doar salariul net, el nu-si da seama cati bani cotizeaza la bugetul de stat si local. In asemenea conditii nici nu va cere seama cum sunt acesti bani folositi, nu-i simte ca pe banii sai. Altfel ar sta lucrurile daca la fiecare sfarsit de an ar trebui sa dea el insusi banii pe care deja ii are in mana catre stat si nu ar merge direct si pe nestiute prin angajator ca si acum.

Cheleche Anca

08.08.2016 18:49

ADMIN: prostaca lui Buta, festivalul de la Rio se ține pe un sambadrom care nu e în centrul orașului. Nici nu știu ce legi funcționează în Rio, dar în Cluj-Napoca funcționează Legea liniștii și ordinei publice, grosolan încălcată. De asemenea funcționează o lege a administrării bunurilor publice, grosolan încălcate. Numai neisprăviții și neterminații fac apologia încălcării legilor și vin cu argumente infantile pentru a face asta.

Crișan Maria

08.08.2016 19:01

Si eu vreau sa subscriu .... Va rog contactați-mă 

Adrian

08.08.2016 19:22

ADMIN: minți cu neruinarea unui neispravit. Electric Castle se tine in mediul rural - nu se palica legea Ordinii si linistii publice ca in municipii. De aceea se tine acolo. Asa ca vomita-ti minciunile in alta parte.

Zoli

08.08.2016 19:40

Vad ca grohaie pe aici frustratii Untold. Bine le faceti ca ii moderati. Nimeni nu vrea sa le citeasca apologia pe care o fac infractiunilor facute zilele acestea.

Yuna

08.08.2016 20:19

Da... acum înțeleg de ce România e aşa de înapoiată... cand toti inapoiatii fac apologia infractiunilor si nu pricep ca legea nu are voie sa fie incalcata si cei care o incalca trebuie amendati nu aplaudati. Numai cei fara educatie, fara cei 7 ani de acasa pot sa se bucure ca s-au incalcat legile. Rusine sa le fie!

Sipos Claudiu

08.08.2016 20:22

Tuturor prostovanilor le este ciuda ca o astfel de asociatie are sa-i lase fara jucarie. Ca nu vor mai avea unde sa-si spele creierul cu o muzica mixata, cu alcool si jointuri. Nu le e rusine organzatorilor ca au servit alcool minorilor? Si ce cautau minorii dupa miezul noptii in parc printre alcoolici si drogati?

S. Adrian

08.08.2016 21:14

Stimate Domn, exista o solutie care se numeste legea referendumului.Prmarul acum face ce vrea mushkii lui, de ce, pentru ca poate, iar dta nu i te poti opune.Fa efortul sa declansezi un referendum legat de viitorul Untold de anul viitor, cu suficiente luni inainte de a cere organizatorii approbari si/sau bani publici pentru viitorul eveniment, dar cu suficient timp inainte, ca sa nu zica ca s-au dat deja aprobarile si primaria nu isi mai poate lua cuvantul dat inapoi. Organizeaza un referendum si intreaba toti clujenii, ce vor, vor Untold 4 zile pe an, cu riscul de a calca legi si drepturi ale unei categorii de cetateni. Daca asta vor clujenii, va trebui sa suporti si dta si altii 4 zile galagia. Dar s-ar putea ca clujenii sa iti dea dtale dreptate.Imaginea Romaniei in lume este inca deteriorata de campania mediatica dusa in Occident de dusmanii nostrii, stim noi care. Cei veniti la Untold din Strainezia au putut vedea un oras civilizat la standardele pe care il dau acum diverse sondaje, care arata ca in Cluj nivelul de trai si calitatea vietii este printre locurile meritorii in clasamentele mondiale. Dar in aceste zile de festival, sute de mii de tineri straini au avut ocazia sa traiasca ei insisi acestea si sa plece acasa cu o imagine buna despre Romania, despre Cluj. Acesta nu e putin lucru in ziua de azi. Un referendum ar putea clarifica ce vor clujenii, si sa te ajute pe dta sa iti rezolve problemele puse in discutie.Problema legalitalitatilor si ilegalitatilor comise cu aceasta ocazie, ar trebui sa preocupe organele abilitate, si dta ca cetatean ai dreptul sa faci sezizari la aceste organe, ca ele sa ia masurile de rigoare. ADMIN: sa facem referendum sa intrebam lumea daca este de acord cu incalcarea legii? Cam care va este educatia si respectl fata de legi cand propuneti o astfel de aberatie? SI sa ne mai miram ca lumea gandeste cu matul, ca puscariasii sunt votati primari din puscarie? Sa ne mai miram ca sunt atatia neterminati care ar aplauda o astfel de initiativa tampita? Facem referendum sa intrebam dac suntem de acord sa va luam masina, casa si bunurile?

Ionut

08.08.2016 21:15

Sa se respecte legile. Citesc pe tot felul de forumuri argumente tenbele ca mai bine sa stam acasa, sa nu ne gandim cati bani se aduc samd. Pai si Al Capone aducea bani acasa si la el in cartier - de ce dreaq l-au mai arestat aia de la FBI? A, ca incalca legile? Dar nu mai bine faceau americanii un referendul sa se intrebe daca sa-l aresteze sau nu? La cati bolnavi cu capul erau si pe vremea aceea, sigur nu mai era arestat. Untoldistii sunt niste ploduleti, in majoritatea lor nici macar majori, care toaca banii babacilor si scapa de acasa 4 zile. Cum sa nu fie de acord toti mucosii sa se incalce legea, numai sa poata sa se bataie si ei pana spre dimineata in parc? Unii si-o mai trag in freza, altii la masea, altii in vena. E Kool Man, e Kool!

Rosca Gabriela

08.08.2016 21:48

Foarte bine că cineva s-a gândit să facă ceva. E timpul ca legea să fie respectată. 

Crina

09.08.2016 00:17

ADMIN: comentariu de fascistoidă spălată pe creier. Exact ca mai sus. Atâta poți de educația primită, neisprăvito?

Emma Kaplan

09.08.2016 00:35

Bag piciorul în festivalul vostru de căcat. Festival de căcat, organizatori de căcat, participanți împuțiți și jegoși. PATRU ZILE pe an în care anulați legile! Patru, împuțiților! Luav-ar dracu, în frunte cu Buta și Boc.

Adauga comentariu