Clujenii din Borhanci sunt sătui de poveştile lui Boc

Pe pagina sa oficială de Facebook, primarul Emil Boc anunţă că a semnat contractul pentru realizarea Planului Urbanistic Zonal și a Studiului de Fezabilitate pentru investiţiile din Borhanci care includ creșă, grădiniță, școală, unitate medicală, bază sportivă și pădure parc, şamd:

"Am semnat contractul pentru realizarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) și a Studiului de Fezabilitate (SF) pentru obiectivul de investiţii „Dezvoltare infrastructură educațională și de sănătate - centru de excelență pentru protonoterapie, infrastructură sportivă și amenajare pădure - parc în cartierul Borhanci”. (bla-bla-bla)

Clujenii, sătui de cei peste 16 ani de poveşti şi promisiuni, sunt sceptici şi vor să li se spună concret când vor fi gata toate acestea. Acestea sunt câteva dintre comentariile "colectate" de Boc la postare, mai multe decât celebrele felicitări venite de la "Martorii Oastei Domnului Nostru Emil Boc, Aveţi Cinci Minute Să Vorbim Despre Marile Sale Realizări":

  • "Care este termenul de finalizare? Astfel de proiecte ar trebui implementate în Maxim 18 luni. Aceste proiecte sunt vitale pentru oraş." Alţii i-au amintit primarului despre promisiunile de la Expo Transilvania "Perfect ! În zona Expo Transilvania s-a renunţat la dezvoltare?".

Alţii spun că din moment ce va dura 3 ani doar studiul de fezabilitate, atunci când vor fi gata cu adevărat toate acestea?

  • "La anu şi la mulţi ani, never ever nu va fi în Borhanci aşa proiect făcut de primărie, şcoli şi grădiniţe private eventual, piscină privată clar, totul privat da, cred, dar făcute de primărie niciodată!!!", a comentat un alt clujean postarea primarului. 

Sau să afle măcar dacă problema infrastructurii va avea un final fericit.

  • "De povești cam ne-am săturat! În Borhanci nu se dă PUZ până nu este rezolvată infrastructura. Ce se întâmplă cu sensul giratoriu promis?", îl întreabă pe primar un alt clujean. Alţii spun că anunţul primarului va avea un efect imediat totşi. Le va creşte chiria cu 100 de euro, chiar dacă obiectivele primarului se află într-un mai viitor mult mai îndepărtat.

 

Adauga comentariu