Clujenii au aflat de existența lui Șurubaru. Boc l-a trimis să dea cu subsemnatul la radio

Cluj-Napoca are un city-manager, Gheorghe Șurubaru, a cărui rol este incert. Știm însă că periodic primește de la șeful Emil Boc diverse ”jucării” costisitoare care își dovedesc repede inutilitatea. Amintim aici plutitorii de pe Someș dar și mașinuța pentru curățat graffiti. de asemenea, de când ocupă această funcția s-a specializat în curățenia la bordură, în alungarea ciorilor cu laserul, în popice sau în curățarea Someșului la bordură. 

Citește și:

Șurubaru, proiecte inutile și costisitoare pe banii Primăriei. Boc i-a cumpărat mașinuță pentru curățat graffiti - VIDEO

Azi Șurubaru a fost trimis la radio să reprezinte administrația locală, iar acesta a recitat ca la carte poezia învățată de la șeful Boc. Mai mult decât atât, în discuțiile despre buget și-a permis să citească chiar din scrisorica trimisă de Boc, în acest fel nu a făcut niciun fel de greșeli.

”Obiectivul general este creșterea calității vieții cetățenilor din municipiu Cluj-Napoca și aici ne referim la toate componentele: pe trafic, pe sănătate, pe infrastructură, mediu, spații verzi”, a recitat Șurubaru, în asentiment cu poziția asumată de Boc.

În rest, aceleași discuții, proiecte și promisiuni pe care Boc și apoi Tarcea le prezintă săptămânal la radio. Șurubaru nu s-a abătut niciun moment de la linia dictată de colegii din primărie. A vorbit frumos despre autobuze, liniii dedicate, parkinguri și parcările de tip park and ride.

După Tarcea, Boc și-a mai găsit o portavoce, în persoana credinciosului său subaltern, Șurubaru, pe care îl recompensează periodic cu câte o jucărie nouă costisitoare și inutilă.

Adauga comentariu