Clujeanul Gelu Oltean, eliberat de Ponta din functia de sef al “Doi s’un sfert”

In aceasta seara premierul Vitor Ponta a semnat decizia de eliberare din functie a secretarului de stat Gelu Oltean, seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului de Interne.

Decizia a fost publicata in aceasta seara in Monitorul Oficial si a fost contrasemnata de secretarul general al Guvernului, Ioan Moraru. Precizam ca Gelu Oltean a fost numit in aceasta functie in aprilie 2012.

UPDATE

Potrivit unor surse Hotnews.ro, Gelu Oltean ar fi implicat in dosarele Uioreanu si Isaila. Fostul sef al DGIPI negocia cu fostul presedinte al CJ Cluj, Horia Uioreanu (PNL), trimis in judecata pentru coruptie, numirea unor sefi de politie in Cluj. Potrivit unor surse locale, Vasile Pogacean, omul de afaceri arestat in dosarul Uioreanu, este finul lui Gelu Oltean din prima casnicie cu Angela Rusu, cantareata de muzica populara. Potrivit surselor citate, senatorul PSD Marius Isaila, trimis in judecata de DNA pentru coruptie, se intalnea cu Oltean pentru a afla daca este monitorizat.

Foto: Eugen Olariu

Adauga comentariu