Clujeanul care a ”glumit” că s-a întors din ITALIA, depistat și amendat de Poliția Cluj!

Bărbatul care a pus în alertă autoritățile din Cluj după ce a spus că s-a întors din Italia a fost identificat de politiștii clujeni și s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei. 

Pe scurt, tânărul a fost în această dimineață implicat într-un accident cu un autobuz, pe strada Horea, iar în momentul în care încheiase înțelegerea amiabilă cu celălalt șofer a susținut că s-a întors din Italia, dintr-o zonă puternic afectată de coronavirus. Reprezentanții Companiei de Transport Public Cluj au intrat în alertă. Șoferul care a pretins că a fost în Italia a fugit când a fost luat la rost, abandonându-și telefonul și actele. 

La nivelul MAI s-a format o celulă de criză pentru a-l depista pe acest bărbat suspect de a fi intrat în contact cu multe persoane și care se sustrage de la izolarea de la domiciliu, arata cei de la Stiri de Cluj. Ancheta făcută a stabilit că bărbatul a revenit din Italia în 2018 și au fost efectuate verificări la locul de munca din Florești, unde a fost prezent.

Acesta a fost depistat si amendat cu suma de 1.000 de lei. Reprezentantii insitutiilor clujene trag un semnal de alarma cu privire la raspandirea de informatii false care pot genera starea de alarmare sau nerespectarea conditiilor de carantina pentru persoanele vizate. 

Adauga comentariu