Clujeanul care anul trecut a ademenit două fetițe în Mănăștur, cu pantalonii în vine, scapă doar cu închisoare cu suspendare

Lukacs Miklos Arthur, bărbatul de 37 de ani din Cluj, care anul trecut a abordat două eleve cu expresia „Hei, domnișoară!” în zona Școlii Iuliu Hațieganu din Mănăștur, a fost condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare cu suspendare și plata de daune morale în valoare de 2.000 euro. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile.  

Instanța a mai decis că Lukacs Miklos Arthur va fi supus unui termen de supraveghere de 4 ani, la prestarea a 100 de zile de muncă în folosul comunității, informează clujust.ro

Potrivit sursei citate, inculpatul care se afla în arest preventiv, a fost pus în libertate, ca urmare a faptului că instanța de fond a dispus suspendarea executării pedepsei. 

Anul trecut, în luna aprilie, Lukacs Miklos Arthur a coborât din mașina parcată în apropierea Școlii Iuliu Hațieganu, și-a dat jos pantalonii în fața a două fetițe și le-a întrebat dacă vor să îl însoțească cu mașina. Părinții au fost suficient de vigilenți, au luat numărul de înmatriculare al mașinii și au anunțat Poliția. Conducerea școlii a confirmat incidentul. Totul a fost adus în atenția opinie publice după ce mama uneia dintre fete a postat un mesaj pe Facebook. 

Citește și:

INCIDENT GRAV!!! Un individ cu pantalonii în vine acostează fetițe de clasele I-IV lângă o școală din Mănăștur

Atunci, bărbatul se considera nevinovat. Într-o discuție telefonică cu reporterul Ziar de Cluj, acesta spunea că nu știe de unde a pornit totul. 

“Nu știu, chiar habar nu am. Ce știu este că am fost acolo lângă o școală, am parcat pentru că mi-a sunat telefonul, am stat lângă șosea, a venit o doamnă mai în vârstă că ce fac acolo, m-a luat așa la întrebări, eu eram nervos și i-am spus să mă lase în pace și am plecat. Mai mult nu știu”, a spunea, anul trecut, Lukacs Miklos Arthur. 

Citește și:

EXCLUSIV! Bărbatul care și-ar fi dat jos pantalonii în fața unor fetițe în Mănăștur se consideră nevinovat. Cum răspunde acuzațiilor

Adauga comentariu