Clujeanul Adrian Mladinoiu, secretar de stat in Secretariatul General al Guvernului, super rezultate la Mastersul de Atletism de la Istanbul: argint la 60 m si record balcanic indoor la lungime!

Putini clujeni stiu ca un manasturean get-beget, Adrian Mladinoiu, este secretar de stat in Secretariatul General al Guvernului. Si mai putini stiu ca acesta este un sportiv ambitios: in ciuda celor 38 de ani, Mladinoiu se antreneaza tare de tot si, mai mult, participa la competitii importante pentru seniori.  Si nu participa ca sa ii vada fundul cararea, ci castiga premii serioase. 

Cel mai recent, Mladinoiu a urcat cu steagul Romaniei in brate pe podiumul Balkan Masters Athletics Championship Indoor, desfasurat in 2 si 3 martie, castigand argintul la proba de 60 m cu un rezultat mai mult decat impresionant: 7 secunde si 76 de sutimi.

Mai mult, la proba de saritura in lungime, la categoria M35, Mladinoiu a "zburat" 5,99 metri, stabilind record balcanic de sala la lungime pentru categoria sa!

Clujeanul este o prezenta discreta in PSD, insa are un CV solid: a absolvit Liceul militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, Academia Forțelor Terestre „ Nicolae Balcescu” Sibiu, activand mai multi ani in SPP.

De circa 2 ani, Mladinoiu ocupa functia de secretar de stat in SGG.

Adauga comentariu