Clujeanul Adrian Mladinoiu, secretar de stat in Secretariatul General al Guvernului, numit presedinte executiv al PSD Cluj! Mihai Mocanu va fi secretar executiv!

Liviu Alexa, proaspat desemnat presedinte al PSD Cluj, si-a ales si echipa executiva cu care vrea sa faca reforma in filiala: miscarile sunt surprinzatoare. Pentru functia de presedinte executiv, Alexa l-a desemnat pe Adrian Mladinoiu, secretar de stat in Secretariatul General al Guvernului, 

Putini stiu ca Mladinoiu este clujean get-beget, a facut scoala generala la nr. 6 Manastur, ca are pregatire militara solida, fiind absolvent de Academia Fortelor Terestre Nicolae Balcescu Sibiu, iar masterul si l-a dat la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” cu Masterat ​Investigarea Fraudelor​ sau ca este ​Doctorand la Facultatea de Filosofie a Universității ​București. Sau ca a fost membru al ​Grupul Special de Protecție și Intervenție (G.S.P.I.) „Acvila”, unitate de elita nu foarte cunoscută, dar  din care Ministerul de Interne a reușit să faca un instrument care în prezent poate să răspundă la toate tipurile de misiuni antiteroriste. Sau ca este fost sportiv de performanta, cucerind si azi medalii de aur la atletism in competitiile Masters destinate sportivilor retrasi din activitate.

"Adrian Mladinoiu este un om pe care ma pot baza oricand sa reprezinte corect Clujul in fata liderilor PSD, sa sprijine Clujul pe partea de organizare, sa puna umarul la recladirea organizatiei alaturi de mine si de Mihai Mocanu, care va fi secretarul executiv, un om cu multa experienta in consultanta politica. Le multumesc ca au acceptat sa vina in echipa mea", a declarat Liviu Alexa.

 

 

 

Adauga comentariu