Clujeanul Adrian Boțoc, fost concurent la Insula Iubirii, și-a primit sentința definitivă. Printre altele, va trebui să muncească la Parohia Ortodoxă

Adrian Boțoc, unul dintre foștii concurenți din sezonul 5 al emisiunii Insula Iubirii, și-a primit sentința definitivă. Inițial, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în procesul de purtare abuzivă, după ce a bătut un bărbat în Clubul NOA în perioada când era bodyguard.

Judecătorii de la Curtea de Apel Cluj s-au îndurat de Adrian Boțoc, care a fost condamnat pe fond la un an cu suspendare și au dispus amânarea aplicării unei noi pedepse de 8 luni. Astfel că după termenul de supraveghere de 2 ani, în care trebuie să fie cuminte, e ca și cum pedeapsa nu ar fi existat și nu apare în cazier, informează clujust.ro. În plus, fostul concurent la “Insula Iubirii” este obligat să muncească în folosul comunităţii pe o perioadă de 40 de zile, fie la Primăria Cluj-Napoca, fie la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor.

“În baza disp. art 85 al.2 lit. b din C.pen. impune inculpatului obligaţia de a presa o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Primăriei mun. Cluj-Napoca sau la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor”, arată soluţia Curţii de Apel Cluj.

Citește și:

EXCLUSIV Adrian Boțoc, clujeanul de la INSULA IUBIRII, trimis în judecată pentru o bătaie în CLUBUL NOA. Vezi ce pedeapsă riscă

Pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, Adrian Boţoc este obligat să respecte mai multe măsuri printre care se numără și următoarele:

- să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj la datele fixate de acesta;

- să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;

- să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;

- să comunice schimbarea locului de muncă;

- să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Adauga comentariu