Clujeanca Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2020, atrage furia lui Trăistariu: „Nu știe ce înseamnă o competiție”

Noile reguli impuse concurenților pentru Eurovison 2020 și-au găsit un critic pe măsură: Mihai Trăistariu, aflat la a 11-a tentativă în acest sens, consideră că Roxen este încă un copil „necopt”. Un fel de You Don’t Love Me… But I Do.

Chiar dacă România a reușit performanța de a desemna reprezentantul talentat al țării pentru Eurovision, chit că regulile de înscriere în competiție au fost modificate așa, mai peste noapte, Mihai Trăistariu, concurentul nelipsit de la etapele naționale de preselecție pentru concursul ăla politico-muzical, Eurovision, pune niscaiva sare pe rană:

cică Roxen, clujeanca aleasă de o „comisie de specialiști” pentru a reprezenta România nu este doar „protejata” Innei, ci încă un copil necopt... „E mare risc să trimiți un copil nepregătit, necopt, care nu are concerte la activ, nu are experiență. Că a avut trei concerte, că a avut avut un hit la radio. Nu are experiență. Ea nu știe ce e cu ea”, a declarat recent Trăsitariu.

Poate că sună puțin răutăcios din partea unui talent precum Trăistariu, vedeta care se află la a 11-a tentativă de a câștiga Eurovision, totuși este una dintre puținele voci care semnalau modificări fără precedent în privința selecției candidaților: regulile jocului au fost schimbate mai din scurt, iar publicul a fost înlocuit de o „comisie”. Vorba aia, când vrei să îngropi o problemă, faci o comisie. La ce bun atâtea voturi, etape de selecție și păreri împărțite? Nu facem mai bine o singură comisie care să desemneze concurentul câștigător?

„Este un test ce face televiziunea acum. Tu faci probe pe o fată lansată acum trei luni. Are trei luni și o piesă. Nu știe ce înseamnă o competiție”, ar fi adăugat Trăistariu.

De altfel, recent, solistul piesei „Tornero” susținea că jocurile erau făcute din timp:

„Piesa se ştie deja, artistul e ales, cred că are şi videoclipul, aşa spun toţi colegii mei de breaslă cu care am vorbit. Compozitori şi colegi mă sună, sunt supăraţi şi indignaţi”, lansa Trăistariu anunțul bombă.

Oricum ar fi, România are un reprezentant desemnat deja la Eurovision:

Roxen este tânără, talentată și are deja câteva piese la activ. Un fel de You Don’t Love Me… But I Do. Pe românește: dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau…
 

Reacții controversate după ce iubitul Crudutzei ar fi negat bătaia: „Dacă ar fi bătut-o, nu mai ieșea din spital”

Numai reacții controversate au apărut în spațiul virtual după ce iubitul bătăuș al Crudutzei ar fi negat tot incidentul:

„Mi-a spus că dacă Daniela are nevoie de ceva, să-l sune. Lui nu i se pare gravă situația, a zis că dacă ar fi bătut-o, nu mai ieșea din spital”, a dezvăluit Ana, sora Danielei Crudu.

Eheei, cum ar veni, n-a fost vorba decât de-o încălzire.

Și Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu, ar fi postat un mesaj controversat pe pagina sa de socializare:

„Fă-i omului bine atunci când îi este greu, dar de la prea mult bine o să vrea să-ți facă rău! Fiecare va primi ce merită, la momentul potrivit!”, ar fi notat Bodi, recunoscut de altfel pentru urmele iubirii lăsate pe brațul fin al Drăgușancăi.

Până și Simona Trașcă, invitată celebră în platourile emisiunilor de cancan, ar fi transmis un mesaj de susținere:

„Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui. Eu una nu aş face plângere, dar l-aş părăsi”, ar fi declarat focoasa blondină.

Are dreptate: ce pot înțelege niște fani aiuriți, niște followeri oarecare în privința iubirii pline de pasiune care bântuie prin showbiz?

Recunoscut pentru poziția sa tranșantă atunci când e vorba de violență în cuplu, Cătă Botezatu a condamnat cu fermitate comportamentul de mojic al iubitului Crudutzei:

„Poate unele femei „și-o cere”, așa cum se spune pe românește, sigur a făcut ea ceva, însă nu trebuia să se termine atât de urât. Cruduța este o persoană mișto, carismatică, atât de veselă mereu și de frumoasă, încât sper să își revină și să își ia viața în piept…”, ar fi declarat Botezatu. 

Contrar acestor păreri împărțite, Crudutza a decis să nu depună plângere și să ia viața în piept.

Momentul ăla când silicoanele se dovedesc a fi extrem de utile…

Replici de divă, după imagini despuiate: „Vai de steaua ta...”

Pentru a nu lăsa loc de interpretări, Anna Lesko, celebra vedetă recunoscută pentru pozele tot mai languroase în care apare despuiată, s-a pronunțat vehement împotriva bullyingului ăstuia virtual:

cum să vă explic, niște pseudo-fani, și virtuali pe deasupra, și-ar fi permis să noteze că fără machiaj vedetele sunt… mai puțin vedete:

„Doamne, ce urâte sunteți nemachiate! Șterge poza”, ar fi notat un follower.

Anycika maya n-a stat prea mult pe gânduri și i-a dat replica: „De la o superbă vine. Vai de steaua ta!", ar fi notat diva.

Chiar așa: când te pui cu „starurile”, îți cad stelele-n cap.

La Naiba! 

 

 

 

 

sursa foto: facebook.com

 

 

 

Adauga comentariu