Clujeanca Roxana Hulpe rămâne la PRO TV

Jurnalista clujeancă Roxana Hulpe, care urma să plece de la Pro TV după ce obținuse un acord de principiu pentru a trece la postul Prima TV, va rămâne să prezinte în continuare jurnalul la postul care a consacrat-o. Hulpe urma să prezinte un jurnal de week-end la Prima TV, iar Pro TV i-a oferit prezentare de jurnal, tot în weekend, potrivit paginademedia.ro

Din 15 noiembrie, Roxana Hulpe va prezenta Știrile Pro TV de dimineață (de la ora 7.00), în fiecare duminică, alături de Cosmin Stan, după cum anunță azi chiar Pro TV.

În cursul săptămânii, la pupitrul Știrilor de dimineață sunt Andreea Marinescu, Lavinia Petrea și Mihai Dedu.

Hulpe intră la prezentare, dar rămâne și reporter de teren.

Cum explică Roxana Hulpe această decizie?

„Am ajuns la pupitrul Știrilor PRO TV, aici unde sunt toți colegii mei din redacție pe care îi vedeți zi de zi. Care investighează, documentează, întreabă și vă aduc cele mai importante informații cu aceeași dăruire și precizie. Ei vă aduc zilnic cele mai urmărite și apreciate știri din România.
Documentate în detaliu și privite mereu din toate unghiurile, astfel încât realitatea să ajungă, așa cum sunteți obișnuiți de 25 de ani, neștirbită în casele dumneavoastră. De aceea rolul pe care îl primesc acum este atât de încărcat de responsabilitate, pentru că voi prezenta munca celor mai buni reporteri, operatori și editori din România.

E o responsabilitate uriașă pentru mine, dar și o bucurie imensă să intru, în anul în care PRO TV împlinește 25 de ani, în fiecare duminică în casele dumneavoastră pentru a vă aduce alături de jurnalistul Cosmin Stan primele știri ale zilei.

Rămân însă și pe teren ca reporter și voi continua zi de zi să aflu, să știu, să înțeleg, să vă arăt realitatea în imaginile supinse de colegii operatori”.

CITEȘTE ȘI: Clujeanca Roxana Hulpe pleacă de la PRO TV

Roxana Hulpe a venit la Pro TV în urmă cu cinci ani, ca reporter pe social. Ulterior s-a specializat pe educație. Înainte de Pro TV, a lucrat la TVR Cluj, aproape doi ani și la începuturile Look TV, post deținut la acea vreme de Arpad Paszkany. Este absolventă a facultăților de Litere și de Geografie, instituții ale Universității Babes-Bolyai.

 

 

 

 

 

sursa: paginademedia.ro 
 

Adauga comentariu