Clujean care pozează dezbrăcat pe FACEBOOK și folosește pozele altor fete, fără acordul acestora

Un  bărbat în vârstă de 39 de ani face ravagii pe rețelele de socializare cu un profil controversat. Pe lângă zecile de poze cu el dezbrăcat în locuința sa și în natură, George Tătărău și-a extins ”pasiunile” către alte conturi de Facebook, de pe care ia poze fără acordul acestora și le postează cu descrierea locațiilor bisericești din Cluj-Napoca. 

„Doresc sa va informez ca numitul Tătărău George din Cluj-Napoca,cu acest profil de Facebook: https://m.facebook.com/tatarau.george.5ingeras pe langa faptul ca posteaza fotografii cu el nud (exibitionismul fiind interzis si pedepsit in Romania) mai si preia pozele altor utilizatori, in speta femei,si le posteaza la el pe profil, fara bineinteles ca acestea sa stie. Aceasta actiune nesabuita incalca dreptul la viata privata si va rog sa il faceti celebru! Eventual sa verificati daca nu are si probleme mentale! Va atasez fotografii de pe profilul lui, in situatia in care i se va inchide contul”, arată una dintre victimele acestuia. 

Potrivit legislației aflate în vigoare, George Tătărau se poate alege cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. 

Infracţiuni contra ordinii şi liniştii publice. Art. 375. Ultrajul contra bunelor moravuri

Fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.


 

Ziar de Cluj a formulat o solicitare către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj, pentru a afla dacă pe numele clujeanului există sesizări. Pe profilul de Facebook al acestuia există peste 40 de fotografii cu femei, unele luate de pe conturile de socializare ale acestora, iar altele făcute fără ca acestea să știe. 

Adauga comentariu