"In Cluj, nu avem o problema cu drogurile, exagereaza presa" - Ilea, seful IPJ Cluj / Trei tineri din Cluj, reținuți pentru trafic de droguri. Ce au descoperit polițiștii în urma perchezițiilor

Polițiștii Serviciului Antidrog Cluj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat perchiziții la locuințele a trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive.
În urma perchizițiilor, polițiștii au descoperit aproximativ 250 de grame de cannabis, 3 pliculețe cu substanțe psihoactive, 45.000 de lei, 400 de euro, telefoane mobile, cântare și instrumente de consum. Trei persoane au fost arestate preventiv.

 
“La data de 21 iunie a.c.,  polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor DIICOT – S.T. Cluj, au efectuat trei percheziții la locuințele a trei persoane, cu vârste cuprinse între 17 și 24 de ani, din județul Cluj, despre care existau indicii că ar fi procurat, pus în vânzare, comercializat și oferit pentru consum, droguri de risc și mare risc, precum și substanțe psihoactive. În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, polițiștii au descoperit aproximativ 250 de grame de cannabis, 3 pliculețe cu substanțe psihoactive, 45.000 de lei, 400 de euro, telefoane mobile, cântare și instrumente de consum. De asemenea, polițiștii au pus în executare 3 mandate de aducere”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.
 
Cei trei au fost reținuți de către procurorii D.I.I.C.O.T – S.T. Cluj pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc și efectuare de operațiuni cu substanțe psihoactive.
 
În cursul acestei zile, instanța de judecată a emis pe numele celor 3 persoane mandate de arestare preventivă.
 
Activitățile au beneficiat și de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Cluj.

Comentarii

Marius

22.06.2018 17:02

Sincer eu nu stiu ce sa mai cred despre ce se intampla in cluj.....jafuri,droguri,interlopi....Ce face politia?parca nici nu exista.

ionica

23.06.2018 18:33

Seful IPJ Cluj este depasit de situația este o persoana cu multe bube in cap si care nu are ce.cauta la conducerea politiei clujene acest individ Ilea parca asa se.numeste de ani de zile refuza sa platesca echipa de oameni care iua construit cabana la munte,refuza sa daca ordine la poliția huedin.refuza sa primească oamenii in audiență.mereu le care subordonaților sa nu aplice legea.ii premiază pe politistii care nu isi fac.datoria acesta este comandantul Imre un bufon cu o slabă pregatire polițienească care protejează mafia

Andreea

27.06.2018 21:34

Sa le fie rusine judecatorilor si procurorilor clujeni, inteleg ca fata era minora dar trebuia sa plateasca pentru faptelei nu sa stea o saptamana in arest si sa o elibereze din cate vad a vandut droguri de risc si mare risc, oare nu este un pericol public? Sau domnilor isi poate desfasura activitatea in stare de libertate? Pacat ca legile se pastreaza numa pentru ceea ce va convine dumneavoastra:) ,sa va fie rusine!!!!!

Adauga comentariu