Cluj-Napoca va mai primi o stea pe lângă cele cinci. A șasea va fi urât mirositoare - FOTO

De când cu introducerea programului de colectare selectivă, firmele de salubritate nu își văd capul de treabă. Mașinile aleargă de colo colo prin oraș să adune gunoaiele pe fracții. Doar așa prevede legea! Glumim!

Din iulie de când clujenii sunt obligați să colecteze selectiv s-a instaurat pur și simplu haosul în oraș, în ceea ce privește ridicarea gunoaielor. Peste tot, la punctele gospodărești de la case și blocuri sunt zile în care există mormare de gunoaie amestecate și neridicate de nimeni. Pentru acest program, firmele de salubritate au fost obligate să cumpere utilaje pentru a face față cerințelor. Se pare că ori nu s-au conformat, ori sunt total dezinteresate. Altfel cum se explică situații precum cea de mai jos? De ce zac munți de gunoaie în spatele blocurilor de pe strada Eremia Grigorescu din cartierul Grigorescu? Punctele gospodărești sunt pline, containerele îngropate dau pe dinafară așa că oamenii au fost nevoiți să își lase deșeurile pe trotuar. Nicio mașină de salubritate nu a trecut în ultimele zile prin zonă?

Dacă va continua această situație, Cluj-Napoca are toate șansele să mai primească o stea pe lângă cele cinci care există deja. A șasea va fi mirositoare!

Adauga comentariu