Cluj-Napoca și Floreștiul se transformă în Vestul Sălbatic! Din cauza lipsei de parcări, oamenii vandalizează mașinile „rivale” din răzbunare

Ceva se întâmplă cu orașul nostru. La fel cum se întâmplă și cu satul de lângă noi, mai exact Floreștiul. În urmă cu câteva zile Ziar de Cluj nota cum o mașină a fost mutată (și avariată) cu un excavator, pentru că vecinii așa au vrut. Pentru că Poliția Locală e inutilă. 

FOTO Legea junglei la Cluj-Napoca! Când Poliția Locală doarme, cetățenii orașului își fac dreptate singuri, cu excavatorul: „Miroase a dosar penal”

La doar câteva zile de „evenimentul excavatorul”, o altă situație frustrantă pentru șoferul care a parcat „ilegal” a fost postată pe internet. Oamenii se mândresc mai nou cu ideile lor de a încurca mașinile parcate, uitând totodată că problema ar putea fi rezolvată printr-un singur telefon la Poliția Locală. 

„În atenția celor ce nu au cumparată / închiriată parcare pe Pori și nu au număr de telefon. Un grup de vecini au găsit o metodă de educare sau de învățare de minte pentru a lăsa măcar un număr de contact”, a scris Alin Andrei pe un grup de pe Facebook. Pare puțin de infracțiune aici am zice, un fel de tulburarea de posesie, nu băieți?

Așadar, lipsa de parcări naște monștri. Timp în care super-primarii inter-galactici din Cluj-Napoca și Florești își râd în barbă, știind că poporul va fi de partea lor pentru încă 100 de ani, indiferent ce se va întâmpla. 

Sursa foto: Facebook „Grupul celor care traiesc in Floresti sau Cluj”

Adauga comentariu