Cluj-Napoca se pregătește să fie pus din nou preș la picioarele afacerii lui Buta. Clujenii vor fi alungați din nou din Parcul Central

De două sau trei zile se lucrează să se izoleze Parcul Central de clujenii care nu participă la Untold. Pe bani de bomboane, deja de 5 ani, Parcul Central este pus la dispoziția lui Buta, proprietarul unei afaceri particulare pe care EMIL BOC, CU NESIMȚIRE ne-a livrat-o acum 5 ani ca fiind a Clujului. Și, CEL MAI IMPORTANT LUCRU, a DAT BANII CLUJENILOR unui nimeni în drum, șef de asociații de federații studențești cu care s-a lăudat că execută Untold-uri pentru clujeni. Banii s-au dat prin fals și uz de fals - există un proces pe rol, intentat unui Acar Păun. Plodul de sereist, Buta, care a beneficiat de uzufructul falsului și uzului de fals a ascăpat și și-a însușit marca Untold.

De atunci, în fiecare an, pe banii noștri, Emil Boc îi pune la dispoziție orașul. PUNE LA DISPOZIȚIA UNUI PARTICULAR SPAȚII PUBLICE, ÎN MOD NETRANSPARENT. Pune la dispoziție polițiști locali, vin și restul autorităților de forță să se facă preș și să pupe ghiulul lui Buta. Se abrogă legi, se interzice traficul pe arterele orașului - a venit STĂPÂNUL! Este normal ca Boc să facă ceea ce face, doar procurorii DNA din Republica Autonomă Cluj dorm somn de frumusețe în sediul renovat din bunăvoința primarului.

Dă, bă, Milule, la tăt clujeanul câte 800 de mii de euro din banul public și dă-i și spațiu public să-și înceapă o afacere! Atunci chiar ar fi prosperitate. Plus am fi cu toții băieți deștepți nu numai ăia care te-au servit cu voturi și lipitori de afișe de la asociațiile de federații de asociații de studenți...

PS: Vedem comentariile clujenilor de bun simț care încep să priceapă ce mizerie nesimțită pe spinarea bugetului local este afacerea plodului de sereist. Și vedem comentariile neisprăviților și neterminaților. Ne amuză.

 

Fotocredit: Manolea Septimiu

Adauga comentariu