Cluj-Napoca, cel mai tare! După metrou, la anul vom avea autobuze fara șofer! Urmează orașul fără primar?

Fabulos! Flota de autobuze de pe vremea lui Alain Delon va fi completată de la anul de un autobuz autonom, care se conduce singur. Nici nu știm de unde le mai scoate primăria, atâtea idei inovative și geniale vor pune Clujul pe atâtea hărți că nu vom mai avea loc de sutele de milioane francezi, englezi, italieni și germani care vor deja să se mute aici. 

Cert e că, fără nicio glumă, Clujul va avea parte de un autobuz autonom, fără șofer. Un proiect pilot, fără pilot. „Ne dorim să punem în circulație, experimental, pentru început, un autobuz autonom, care există în marile orașe europene care să deservească o arie de circulaie prin zona centrală. Pentru a arăta în primul rând că acest oraș susține dimensiunea modernă, inovarea, inteligența artificială pe care nu o vom putea evita niciunul dintre noi. Va fi un mijloc de mobilitate al viitorului. Anul viitor sper să îl vedem într-o formă sau alta pe străzile Clujului”, s-a mândrit primarul orașului. 

Suntem curioși care e următorul mega proiect gândit de administrația locală? Să fie orașul fără primar? Sau vom avea parte de un scenariu SF prin care conștiința lui Emil Boc va fi descărcată pe o vidră cyborg care trăiește o eternitate? 

 

Adauga comentariu