Cluj Capitala Culturala Europeana plateste bani grei pentru idei indraznete

Clujenii inventivi pot participa la un concurs de idei organizat de Asociatia Cluj Capitala Culturala Europeana 2021. Premiul cel mare e de 10.000 de lei.  Astazi a fost lansat concursul de idei si proiecte pentru sistemul integrat de comunicare, iar data limita pana la care pot fi depuse proiectele este 22 noiembrie 2013. "Un concurs fara precedent", sustine arhitectul Serban Tiganas.
"Este un concurs pentru arhitecti, urbanisti, designeri, echipe mixte si, de ce nu, jurnalisti. Pot participa persoane fizice, juridice, firme si chiar companii. Concursul este deschis tuturor", a declarat Florin Morosanu, directorul asociatiei.
Membrii juriului care vor alege castigatorii sunt Radu Munteanu - fostul rector al UTCN si preşedintele juriului, Ioan Sbarciu, fostul rector UAD, arhitectul Ionel Vitoc, Mihaela Agachi (UTCN), Romulus Zamfir (UTCN), Tompa Gabor si Serban Tiganas (OAR). Premiul I al concursului reprezinta 10.000 de lei, premiul II - 7.000 de lei, premiul III - 5.000 de lei. Vor exista si trei mentiuni de cate 1.000 de lei.  Concursul isi propune trei paliere de abordare: un sistem de comunicare al intrarilor in oras, comunicarea dintre institutiile administrative si cetateni si comunicarea in cadrul micro-comunitatilor, adica in cartierele orasului.  

Comentarii

Asociatia Cluj-...

27.11.2013 16:11

[...] echipe de clujeni, bucuresteni si timisoreni s-au inscris in concursul de idei pentru un sistem de comunicare integrat in Cluj-Napoca. Miza competitiei, premiile anuntate de 10.000 de lei, 7.000 de lei si 5.000 de lei, pot sa nu fie [...]

Stefan

18.10.2013 22:00

Bani aruncati in vant. Muzeele de Arta si al Farmaciei sunt pe punctul de-a de desfiinta. Filarmonica nu avem. Parcarile sunt o problema majora. Restaurarea cladirilor din centru este costisitoare. Podurile orasului cad. O galerie de arta n-avem in oras. Deci...

Adauga comentariu