Cluj Arena, un stadion categoria elite ce oferă sportivilor condiţii mizerabile

Ziar de Cluj a intrat în posesia unor imagini care arată adevărata faţă a condiţiilor oferite de Consiliul Judeţean Cluj sportivilor care utilizează sălile de sport de la Cluj Arena. Imaginile vă pot afecta emoţional şi ele explică modul în care administatorii stadionului înteţeg să îşi trateze clienţii.

Unul dintre  sportivii care frecventează sălile de sport din interiorul stadionului Cluj Arena ne-a transmis la redacţie câteva imagini care reflectă condiţiile insalubre oferite celor  care utilizează stadionul ca baza sportivă. După modelul "pe afară e vopsit gardul, înăuntru leopardul" stadionul considerat o bijuterie arhitecturală este de fapt o toaletă de la ţară în capătul curţii. Nu e de mirare că U Cluj își caută de "lucru" la Sălicea pentru o nouă bază sportivă.

"Sunt curios dacă acasă la cei care administrează acest stadion sunt condiţii asemănătoare. Riscul să iei nişte ciuperci de la duş este foarte mare. Sauna arată ca după bombardament, e plin de igrasie. Nu face nimeni curăţenie zile la rândul.  E insalubru,o adevărată cocină cu într-un palat", a afirmat sportivul.

Cel mai probabil că la concursul organizat în luna decembrie de CJ Cluj pentru ocuparea funcţiilor de conducere, unul dintre criteriile care au stat la baza angajărilor, a fost capacitatea managerului de a crea condiţii cât mai insalubre sportivilor. 

Comentarii

ak-47

02.02.2017 12:51

Parfum. Daca ati veni intr-o zi la un meci sau daca ati da o tura de stadion (exterior-interior) intr-o zi normala, ati descoperi mai multe nereguli. Scuze rupte, igrasie, pereti murdari, cojiti, geamuri sparte, mizerie etc. Repet, pozele astea-s parfum...

ak-47

02.02.2017 20:40

Scaune rupte*

Adauga comentariu